Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

platynowe gowna

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jesli grałem rankeda i nasz support specjalnie chodził na mida pod enemy turreta całą grę i zrobił 0/18/0 to wiadomo zasłużył na reporta a czy mogłem zreportować przeciwnego kolesia ktory bral te kille i jeszce bezczelnie cos tam pyskowal moze dostac bana za branie tych killi? bo pisalem mu zeby nie zabijal tego trolla bo on nawet go nie bil to mnie wysmial btw tez tak macie w platynie? kazda gra w 5 minucie jest 0/8 teamowe staty

Opublikowano

Co do tematu...

To tak samo jakbyś miał Ty dostać bana za to, że zabijasz jakiegoś unskilla z przeciwnego team'u

Nie martw się...też jestem w Platce od niedawna i moje match history to 2 win na 10 gier oraz coś typu jak ostatnio czyli Akali ADC lub Urgot Jungle ;)

To jest Platyna V i boosted acc więc się nie dziw ;)

Opublikowano

raporty nic nie dadzą, trybunał nie chce działać.

Tak, też tak mam i nic z tym nie zrobisz, najlepiej grać full premade, ale nie każdy daje radę

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Przedwczoraj wbiłem sobie Platynke 4 i ~60 lp, zagrałem parę rundek w Niedziele i co mecz miałem afka z czym się wiąże Moved to P5.

To już nie jest liga, to jest jakaś plaga afków i trolli, a RIOT nic z tym nie robi, do tego te jeb... drop hacki.

Opublikowano

Wszedłem do platyny jakoś tydzień/dwa temu i od tego czasu nie potrafię wygrać rankeda. Flamerzy, afki, często też specjalni feederzy albo po prostu słabi gracze. Jestem na najlepszej drodze by znowu spaść do G1...

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie umiecie wyjsc bo jestescie slabi huehuehue, ja z platyny 5 do 1 w okolo 3 tygodnie, nie gralem 24/7, szczescia do teamu nie mialem. Jedna rada to taka ze roam roam roam roam roam jebC troche farmy roam, bo rakow trzeba kerowac.

Ja rzadko kiedy afka spotykam, nie wiem co wy gadacie.

Teraz gram z diamentami 5/4/3 i powiem wam ze nie lepsze raki, wczoraj wykerowalen team a nidalka na midzie u nich diamond 3 2/10 skonczyla, top jaxem diamond 4 1/9 wiem teraz bojcie sie tez diamentu :D

Opublikowano

Nie umiecie wyjsc bo jestescie slabi huehuehue, ja z platyny 5 do 1 w okolo 3 tygodnie, nie gralem 24/7, szczescia do teamu nie mialem. Jedna rada to taka ze roam roam roam roam roam jebC troche farmy roam, bo rakow trzeba kerowac.

Ja rzadko kiedy afka spotykam, nie wiem co wy gadacie.

Teraz gram z diamentami 5/4/3 i powiem wam ze nie lepsze raki, wczoraj wykerowalen team a nidalka na midzie u nich diamond 3 2/10 skonczyla, top jaxem diamond 4 1/9 wiem teraz bojcie sie tez diamentu :D

napewno wygrasz roamowaniem gdy na mida chodzi ci zilean i oddaje kille xD + vayne na bocie tez dal na poczatku 5 killi chyba ogolnie to chyba 5 trolli w 1 dzien dostalem

Opublikowano

Zdarzaja sie takie gry, ale napewno nie ma tak zawsze.

Naucz sie ich carry'owac i wystarczy, ze bedziesz wygrywal 60% swoich gier a wyjdziesz wyzej. :P

Jak masz skilla to powinienes wbic diament bez wiekszych problemow. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...