Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to platinium - Droga Taylora

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Słaba farma jak na 34 minuty :<

Powodzenia, pewnie za pierwszym razem Ci się nie uda :<. Zawsze tak jest. Raki są wszędzie. 

Opublikowano

Kszyszu, ja się nie mogłem farmić. Nie było takiej opcji nawet. Cisnęli  nas. Pingować, że się idzie na bota, to premade od razu padał i nie zdążyłem dojść.

I leciał flame. Musiałem defować. Gram właśnie drugi mecz, zaraz wrzucę wynik, może się uda! ;)

@edit:

prmp59.jpg

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jax w jungli szybko się nie wyfarmi, to jest niestety wada. Jednak i tak uważam go za dobrego championa na junglę.

gp053t.jpg

W której minucie miałeś ferala? Patrząc na farmę boję się że około 20-22.

Opublikowano

vkfoy5.jpg

Kennen support ;p Fajnie się grało, ulti i stuny bardzo pomagały. 

9f6hk2.jpg

Witamy w Gold I ;)

0iaux1.jpg

Pierwszy mecz w Gold I

Jeszcze mogłem to spokojnie ugrać, bo ukradłem drake'a z ulta. Myślę, że dałbym radę to wyccarować. Oni się poddali...

Jak spokojnie mógłby być win, to jak ludzie z najniższych dywizji od razu surrender at 20.

ŻAŁOSNE ŻAŁOSNE I JESZCZE RAZ ŻAŁOSNY POZIOM REPREZONTOWANY!

60fjnc.jpg

Opublikowano

Gratulacje i powodzenia w dalszych grach! :)

No, dzięki. Może coś mi się uda ugrać, ale spójrz na to:

h5s3kj.jpg

Jak to niby mam wygrać? Oczywiście chodzą tam solo na 5 i mówią useless lee. 5 lose streak w Gold I.

Żałosny poziom reprezentowany.

Opublikowano

No, dzięki. Może coś mi się uda ugrać, ale spójrz na to:

h5s3kj.jpg

Jak to niby mam wygrać? Oczywiście chodzą tam solo na 5 i mówią useless lee. 5 lose streak w Gold I.

Żałosny poziom reprezentowany.

Bardzo dobrze Ci idzie widzę, znam ten ból, gdy ktoś tak flame'uję. Z screenshota wynika, że chyba tylko ty grałeś w tej grze, sądząc po statystykach. No nic, zostaje mi liczyć Ci tylko powodzenia.

ps.

Jak wbijesz platynę to musimy to jakoś uczcić.  B)

Opublikowano

Dobra, spadłem do gold II. Ale ja się nie poddaję! ;)

Po prostu kocham granie Dravenem ;)

uwpy9a.jpg

faw7po.jpg

8atz73.jpg

6tbetm.jpg

Witamy w Gold I znowu ;)

Gra w gold I:

Nidalee utrudniająca mi farmienie, mówienie Draven sucks itd.

Debile mogą być wszędzie. Wygrywalismy, ale przegrali to jednym teamfightem, którego nie powinni robić. Potem zaczęli wygrywać. Katarina na topa.

Support nieumiejętny do zakupu warda, nieumiejętny do postawienia warda na dragonie, nawet jak oni już go robią.

Jeszcze nie wygrałem gry będąc w Gold I.

6zr9li.jpg

Opublikowano

Znowu spadłem do G2, jednak oczywiście powróciłem.

Pierwszy mecz przegrany, kto go nam zniszczył? A potem nas się pytał, czemu słabo graliśmy.

Ja nie mogłem mieć mało zgonów, kiedy on nafeedował Ziggsa, który mnie jechał spokojnie.

txeil0.jpg

Drugi meczyk ;)

g76juf.jpgWypadałoby poprawić MMR.

Opublikowano

Nie ma co się użerać. Pingowałem Nidalee, żeby blue wzięła. Nie przyszła, potem była daleko i pingowała że idzie.

Jednak bym stracił duzo HP czekając na nią, to wziąłem. "Reported". Od razu po czymś takim mutuję, nie mam zamiaru się użerać. ;)

Mów ludziom, żeby przestali focusować Leonę. To oni i tak będą ją focusować, bo jest najbliżej. Wbijam się na adc/ap żeby mój team mógł ich zabić, gdzieś to mają, oni i tak Leonę, bo bliżej. Nie słuchają się mnie w ogóle ci ludzie. Mówić, żeby cofnąć bo padną. NIE, zabijemy ich. Rzucają się i padają, potem flame na pantheona, że nie pomógł. Brawo! Jesteście geniuszami!

2d44wm.jpg

Opublikowano

"Tylu żółtodziobów, czy systemowi dobierania przeciwników uda się przywrócić równowagę?"

x8f9xv.jpg

relr7t.jpg

Ciągle robię screeny z okna końcowego. Wydaje mi się to już nudne, dlatego zamykam temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...