Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Venoms' - Szuka Teamu :)

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Siemacie :)

Zacząłem tak powoli sobie robić serverek , jednakże nie chce mi się go robić samemu, a wiadomo z kimś zawsze fajniej , a co za tym idzie przyjemniej , że aż chce się pracować :)

To może na początku jaki to będzie server ?

- Preferuję Hard , Hard/Medium.

Server zaczałem robić od przysłowiowego "zera", czyli od czysta, a dokładnie czystych pliczków 2k11/12. W których praktycznie no nic było nic.

Co już zrobiłem?

- System kostiumów

- System Petów (starsza wersja, zakładane dają bonusy , bez gui , którego nie chcę oraz bez żadnch statystyk)

- Zrobiłem wygłądy M1

- Zabezpieczyłem całe pliki

- Spolszczyłem proto oraz całego clienta

- Dodałem seciki broni oraz zbrojek

- Dodałem nowe mapki oraz expowiska (mam jeszcze parę do dodania , robione własnoręcznie)

- System Craftingu

- Dodane są już dungeony, tylko muszę jeszcze dokończyć questy

- Całe game jest załatane

- Zmieniony wygląd podstawowy koni :)

- Zmienione podstawowe NPC

- No i wiele wiele rzeczy ....

Server był włączyony już 2 miesiące i przez te 2mc działał 24h , odliczyłem z tego ten czas na resety itp itd ... :)

Przez ten czas, jedynie w sysserach były informację o shutdown'ach czyli wyłączeniu servera, a tak to żadnych błędów nie ma od strony servera.

Parę SS:

m16v4q.jpg

sizsw0.jpg
wmvp5r.jpg

fzkahe.jpg

No trochę jest już zrobione, bardziej przykładałem uwagę do zabezpieczenia servera jak i jego funkcjonowania :)

Jak do teraz to jestem sam, nikogo nie ma  :) Poszukuję paru ludzi do ogarnięcia, server ma już zagwarantowany hosting na start, więc z tym problemów nie ma. Dodatkowo server może stać parę lat bez problemów, jednakże no wiadomo trzeba się nim opiekować i zajmować, czego raczej sam bym nie dał rady dlatego piszę.

Czego oczekuję?

- Profesjonalizmu

- Mikrofonu / TS3

- Wiek 17/18 lat

- Doświadczenie

- Dostępność (Najczęściej weekendy)

- Zaufanie

- Kontakt Telefoniczny

- Chęć pracy w grupie

- Zaangażowanie

Co oferuję ja ?

- Dokładnie to samo czego oczekuję od innych :)

Piszcie pod temacikiem bądź na GG.

Pozdrawiam venoms, Sprint-Game.PL

Opublikowano

Jak możecie to piszcie tutaj :) Gdyż teraz do 12/13, jestem w szpitalu i zbytnio nie mam jak siedzieć na GG jak i na Forum.

/Siedzę na Notebooku. Teraz akurat muszę iść na parę godzin ZW.

Więc odezwę się wieczorkiem :)

Opublikowano

Jak możecie to piszcie tutaj :) Gdyż teraz do 12/13, jestem w szpitalu i zbytnio nie mam jak siedzieć na GG jak i na Forum.

/Siedzę na Notebooku. Teraz akurat muszę iść na parę godzin ZW.

Więc odezwę się wieczorkiem :)

To czekam odpisz GG jak bd mógł. :)

Opublikowano

Polecam pana widać że bardzo mocno ogarnia serdecznie polecam oraz pozdrawiam . !

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Nie piszcie do mnie, że zostanę GM'em / TGM'em bo takich osób nie szukam ...
Nie napisałem, iż szukam administrację tylko teamu do skończenia projektu :)
Dostałem ponad 94 wiadomości na GG, dzięki wielkie, tylko czemu większość osób nie ma najmniejszego pojęcia o tworzeniu serverów w najmniejszym stopniu :/
Nie szukam świeżaków, tylko osoby doświadczone. Nie intertesuje mnie ile postawiłeś jednodniowych serverów "HAMACHI".

polecam ! jeśli szukał byś kogoś od eventów + pomoc przy plikach tutaj masz moje podanie : http://www.mpcforum.pl/topic/1196848-zostane-gmtgm/ jeśli będziesz zainteresowany pisz gg.

Oferujesz pomoc przy plikach a nie umiesz poradzić sobie z najprostszymi błędami MySQL'a ? Panu podziękuję na starcie.

Opublikowano

Prace robione na siłę, trochę z m1, trochę z m2, dorzucimy jeszcze domek z red lasu, a no i do tego ostatnia "przyprawa" w postaci zamku w klimacie kościotrupów.

Nie polecam do takich rzeczy jak tworzenie map czy npc (jak widać po kanciastym kościotrupie w m1), być może okaże się przydatny w czymś innym.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jezu... Weź up wypierdalaj, odkąd przyszedles na to forum, każdego nie polecasz, mówisz że pracę są słabe a tak naprawdę to Ty gowno umiesz.

W tym mieście może być i basen, albo zoo i chin Ci do tego.

Ja venomsa bardzo polecam, miły, ogarniety, pomocny.

Opublikowano

To czekam odpisz GG jak bd mógł. :)

Nie polecam . Asfen w nowej osłonie :D

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

ŁaŁ!
Zaskoczyliście mnie :) Taka dobra odpowiedź jak i opinia :) Dziękuję jeszcze raz staram się jak mogę jeszcze zostało mi trochę pewnie , żeby wzniecić takie zaufanie u wielu osób aby oni byli w 100% pewni co do mojej osoby, ale no lata oraz praktyka czyni cuda :)

Prace robione na siłę, trochę z m1, trochę z m2, dorzucimy jeszcze domek z red lasu, a no i do tego ostatnia "przyprawa" w postaci zamku w klimacie kościotrupów.

Nie polecam do takich rzeczy jak tworzenie map czy npc (jak widać po kanciastym kościotrupie w m1), być może okaże się przydatny w czymś innym.

Dziękuje ogólnie za opinię , jednakże nie wiem czy mam brać ją na serio czy nie ? Bo widząc po twoich opiniach to za każdym razem nikogo nie polecasz , myślisz tym samym iż twój server będzie najlepszy i każdy będzie chciał na nim grać, hejtując tym samym inne rzeczy/osoby ?

Co do miast wszystkie budynki są z pierwszych miast, a NPC'ty jak i samo miasto ma tak wyglądać co wiąże się z Fabułą servera.

Opublikowano

ŁaŁ!

Zaskoczyliście mnie :) Taka dobra odpowiedź jak i opinia :) Dziękuję jeszcze raz staram się jak mogę jeszcze zostało mi trochę pewnie , żeby wzniecić takie zaufanie u wielu osób aby oni byli w 100% pewni co do mojej osoby, ale no lata oraz praktyka czyni cuda :)

Dziękuje ogólnie za opinię , jednakże nie wiem czy mam brać ją na serio czy nie ? Bo widząc po twoich opiniach to za każdym razem nikogo nie polecasz , myślisz tym samym iż twój server będzie najlepszy i każdy będzie chciał na nim grać, hejtując tym samym inne rzeczy/osoby ?

Co do miast wszystkie budynki są z pierwszych miast, a NPC'ty jak i samo miasto ma tak wyglądać co wiąże się z Fabułą servera.

Po pierwsze przyswój sobie znaczenie słowa "hejt" ponieważ aktualnie nie wiesz co oznacza.

Gdy ktoś pomyśli to się domyśli dlaczego Mizune w taki sposób wydaje swoją opinię na dany temat,

oczywiście powód jest strasznie prosty czyli zatrzymanie się w rozwoju prawie wszystkich techników na roku 2011 (dla retardów mamy aktualnie 2014 rok)

Jeżeli twierdzisz, że Twoja mapa jest dobrze skontrastowana do fabuły to automatycznie zastrzeliłeś swoje szanse na pracę przy grach komputerowych. (mam nadzieję, że jesteś dumny z rzucania sobie samemu kłód pod nogi)

Najlepszym dla Ciebie rozwiązaniem będzie bacznie się przyglądać wychodzącym produkcją takich firm jak EA, CD Projekt RED, Blizzard i próbować odzwierciedlać to w Metinie, gdy już uformujesz swój własny sensowny styl (nie mylić z gównem a nie stylem pokroju Xenoxa) to dopiero zacznij tworzyć swoje konkretne projekty.

Uważam, że podczas nauki miałeś złe wzorce lub od 1 dnia chciałeś być harpaganem i widać jak Ci to wyszło.

Jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano ale Rzym np nie pokazywał na siłę syfu który im nie wychodził czekając na oklaski.

Mam nadzieję, że weźmiesz sobie to do serca i zaczniesz się rozwijać zamiast udawać rozwijanie jak inni.

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Po pierwsze przyswój sobie znaczenie słowa "hejt" ponieważ aktualnie nie wiesz co oznacza.

Gdy ktoś pomyśli to się domyśli dlaczego Mizune w taki sposób wydaje swoją opinię na dany temat,

oczywiście powód jest strasznie prosty czyli zatrzymanie się w rozwoju prawie wszystkich techników na roku 2011 (dla retardów mamy aktualnie 2014 rok)

Jeżeli twierdzisz, że Twoja mapa jest dobrze skontrastowana do fabuły to automatycznie zastrzeliłeś swoje szanse na pracę przy grach komputerowych. (mam nadzieję, że jesteś dumny z rzucania sobie samemu kłód pod nogi)

Najlepszym dla Ciebie rozwiązaniem będzie bacznie się przyglądać wychodzącym produkcją takich firm jak EA, CD Projekt RED, Blizzard i próbować odzwierciedlać to w Metinie, gdy już uformujesz swój własny sensowny styl (nie mylić z gównem a nie stylem pokroju Xenoxa) to dopiero zacznij tworzyć swoje konkretne projekty.

Uważam, że podczas nauki miałeś złe wzorce lub od 1 dnia chciałeś być harpaganem i widać jak Ci to wyszło.

Jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano ale Rzym np nie pokazywał na siłę syfu który im nie wychodził czekając na oklaski.

Mam nadzieję, że weźmiesz sobie to do serca i zaczniesz się rozwijać zamiast udawać rozwijanie jak inni.

Pozdrawiam.

Hohohoh ...

Kolego, widzę, że następny przyszedł na ratunek ?

Ja wiem co mam robić, gdybym wiedział , że to co robię jest złe nie dodawał bym tego :) Wygląd miasta ma taki być i taki był zaplanowany, to że ty robisz to lepiej to nie znaczy, że teraz każdy jest pod tobą :) Powiedziałeś, iż mam przyswoić sobie słowo hejt, ależ prosze ja ciebie jak widzę, jego historię postów to wszędzie jedynie jest negatywnie nastawiony pewnie poprze mnie większość ... Jeżeli dla ciebie kontrast i wygląd mapki to jest najważniejsza rzecz to pozdrawiam :) Widzę, że ty nakładasz jedynie server na wygląd od najepszej strony (wygląd wzrokowy), współczuję użytkownikom starszeg typu procesorów AMD, pewnie będą zadowoleni wchodząc na twój server :)

Opublikowano

Mogę sponsorować TS'a ,a w grze pilnowac graczy i robic eventy.

Jeśli masz skype to podaj mi ,poniewaz gg mi sie zbugowalo. Dodatkowo mogę  zrobić reklame na yt .

dodaj mnie na skype:aranum0012

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...