Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Island - problem w trybie kooperacji

Amaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
Mianowicie, kupiłem ostatnio grę Dead Island w formacie "Dobra Gra: Dead Island" (szczegół, ale sądzę że istotny).
Mój problem wygląda następująco :
 Podczas wspólnej kooperacji z moim znajomym, nieustannie rozłącza mojego towarzysza(W przypadku kiedy on dołączył do mnie, bądź ja zaprosiłem go do rozgrywki), natomiast u mnie wygląda to tak, że moja postać zaczyna przestawać się ruszać(ja steruje postacią dalej, jedynie kolega nie widzi abym grał, widzi "pauze", nad moją postacią).
 Aby temu zaradzić musimy odnawiać połączenie co jest męczące. Oboje mamy grę z tego samego źródła, kupowaliśmy ją tego samego dnia więc nie powinno być jakichkolwiek różnic w funkcjonowaniu gry. Gra dla pojedynczego gracza działa bez zarzutu, dodatkowo, co jest śmieszne kooperacja z jakimkolwiek innym użytkownikiem przebiega bez zarzutu...
 Jedynie my dwaj nie możemy gra wspólnie, a specjalnie zakupiliśmy grę żeby wspólnie miło spędzić czas.
Instalacja przebiegła pomyślnie, toteż raczej nie tu leży źródło problemu.
Dodam jeszcze że mieszkamy dość niedaleko.
Proszę o szybką pomoc.
Pozdrawiam

PS. Nie wiem czemu ale gra z niewiadomych przyczyn bardzo długo mi się włącza. Gdy odapalam grę ta się włącza, pokazuje isę lego techlandu, Deep Silver, Silnik Chrome 5 po czym ekran staje się czarny. Musze czekać z 4-5 minut aby dalszy proces uruchamiania gry przebiegł.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...