Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z bloody gun3v7

jety12

Pytanie

Opublikowano

Mam problem chciałem przełączyć na core 2 i przez przypadek nacisłem core 3 w programie gdzie ustawiamy opcje myszki. Mysz została odłączona tak jak to zwykle bywa przy  zmienianiu core wtedy to program przestał działać i musiałem go wyłączyć i mysz nie działa przy starcie systemu swieci i wgl lecz po pojawieniu się znaczka windowsa mysz gasnie a w programie nic nie mogę zrobić bo mi jej nie wykrywa więc mam takie pytanie wiesz może co mam zrobić ?

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda na to że mój komputer cos usunął bo na 2 kompie mysz działa a na tym wyskakuje jakies USB device

Opublikowano

Wciśnij klawisze Windows + R i wpisz devmgmt.msc

Później rozwiń kategorię "Urządzenia wskazujące" (lub coś w tym stylu), znajdź mysz, kliknij na nią RMB i wybierz "Odinstaluj".

ㅈㅈ.

Opublikowano

zrobiłem tak ale i tak mi wykrywa tylko 1 mysz w komputerze nie bloody tylko zwykla HP

Opublikowano

Jeżeli masz jakąś starą mysz, to możesz ją podłączyć i zmienić ustawienia w programie lub całkiem go odinstalować (razem ze sterownikami). Później podłącz Bloody i zainstaluj na nowo sterowniki.

To samo można zrobić prawdopodobnie bez myszy, używając samej klawiatury, lub korzystając z funkcji klawisze myszy w Windows. Naciśnij LALT + LSHIFT + Num Lock, aby ją włączyć.

ㅈㅈ.

Opublikowano

znaczy tak program juz został zainstalowany i od nowa ale sterowniki to nwm gdzie dokładnie się znajdują

Ok tak mam sterownik ale on jest do myszki HP nie wyswietla się do mojej (bloody)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...