Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher i version checking

artcal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie. 

Po uporaniu się z wczorajszym problemem nastąpił kolejny. Version checking wraz z launcherem włączają się na przemian w nieskończoność, po odpaleniu gry. Za nic nie mogę zrobić z tym ładu. Robiłem już chyba wszystko, od reinstallu po przez wyłączanie antywirusa i firewall'a, do czyszczenia rejestru. Spotkaliście się kiedyś z czymś takim ? Instalke ściągałem ze strony głównej jak i z linku z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/387693-tut-jak-pobra-gr-gdy-w-downloaderze-wyskakuje-nam-bd/ . Jeśli macie jakieś pomysły co mógłbym zrobić proszę, abyście się nimi podzielili.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Instalacja przebiegła pomyślnie? Bo ja miałem taki problem co non stop się aktualizował i tak w kółko.

Jesteś w stanie zabrać od kogoś instalkę ew. cały folder CA?

Opublikowano

Instalacja przebiegła pomyślnie? Bo ja miałem taki problem co non stop się aktualizował i tak w kółko.

Jesteś w stanie zabrać od kogoś instalkę ew. cały folder CA?

Instalacja bez żadnych problemów. Instalki miałem z 2 źródeł, na każdej jest ten sam problem. Niestety nie mam możliwość zabrać instalki, bądź całego folderu, gdyż nikt z moich znajomych już od dawna w tą grę nie gra, ostatni raz, gdy razem z nimi grałem było około 1,5 roku temu, wtedy i ja przestałem, po tym wysypie cheat'erów.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Problem, pomimo podmiany tych plików, nadal nie ustępuje.

@Edit

Pozmieniałem trochę nazwy plików i gra się włącza. 

cj552_14mxpnc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...