Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Polski Serwer Rust |PVP|TPA|SLEEPERS|GROUP|REMOVE|REMOVE|

hatsunepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polski Serwer Rust Zaprasza!!!!!

50 Slots

Sleepers ON

Granaty/c4 off 22:00 on 08:00

Airdrop 10,20,30,40,50 osób

Komendy:

/help - pomoc

/remove - kasowanie źle postawionych elementów

/ghelp - pomoc grupy

/tpa - Teleport

/location - lokacja

Zasady:

Budynki max 10 pięter

Kary za wulgaryzm

Tylko Polacy!!!!!!

Oszuści będą karani

Opis:

Aktywni Admini

0 oszustów

TO NIE PIRACKI SERWER TYLKO ORYGINAŁ

Jak dołączyć:

net.connect 31.214.240.129:28500 wpisać w F1 podczas odpalenia gry (Konsola Gry)

Opublikowano

Dwaj koledzy zawołali mnie na ten serwer mówiąc "Znaleźliśmy serwer który wystartował ósmego maja" Jeden z kolegów mówi "zabiłem admina, który miał ubranie kevlarowe, M4 z nabojami, trzy c4 i 4 supply signal" (admin gra tam jako normalny gracz) powiedziałem dobra wchodzę. Nie zdążyłem wejść na serwer i słyszę od kolegi, który zabił admina" ej admin się do mnie tepnął i mnie zabił" drugi kolega mówi "zabrał Ci tylko klatę kevlarową mówiąc ze za szybko to zdobyłeś" mówimy sobie dobra mamy kevlar, m4 itp do gramy, po chwili patrzymy leci airdrop, pobiegliśmy po niego i zdobyliśmy sporo itemów na domek itp, zrobiliśmy domek i nagle zaczęły się restarty bez ostrzeżenia, admin tłumaczył to ze wgrywają pluginy, myślę sobie dobra poczekamy i nagle wchodzimy nic nie mamy admin mówi " sory save nam się zjebał" gracie od nowa. Wkurzyliśmy się bo sporo itemów mieliśmy no ale nie mieliśmy co robić do graliśmy od nowa, patrzymy leci airdrop to pobiegliśmy po niego, i zdobyliśmy itemy ( zebraliśmy wszystko) zbieramy materialy na dom, patrzymy kolejny airdrop ( drugi w ciagu pięciu minut) też po niego pobiegliśmy w dwóch jeden budował domek, nie mieliśmy miejsca na itemy więc teleportowaliśmy się do kolegi, który budował domek, po chwili teleportował się do nas admin i pytał sie jak tak szybko dotarliśmy do domku, mówimy ze się teleportowaliśmy, admin się pyta "jak to" mówimy normalnie komendą, on odpowiedział "aha" poszedł sobie i po chwili admin puścił kolejny airdrop  ( i tak przez 30 minut spadło 7/8 airdropów, zebraliśmy wszystko) zrobiliśmy dom mamy pełno itemów (graliśmi niecałą godzine), nagle serwer wywaliło, myślimy sobie, że znowu coś zrąbią, czekaliśmy 5/10 minut a serwera nie było więc poszliśmy spać, rano kolega wchodzi, patrzy ze nie ma go w domku nie ma itemów ( nic nie pisał) admin pytał się " jak tam?" 

kolega nic nie napisał, ktoś napisał, ze nie ma itemów admin na to napisał z taka ironia " to jest survival.." i wyszedł.

miniatura.png

Opublikowano

@up

Kolega napisał tylko "Aktywni Admini"

Nie jest tutaj wspomniane o ogarniętych adminach.

Napisałeś, że admin gra normalnie. Według mnie to on sobie wszystkie itemy dodaje komendą i żadna w tym normalna gra

Tak samo ze zrzutami, jeżeli wyrzuca je cały czas to chyba coś jest nie tak z nim.

To jest chyba bez sensu, że zaraz  każdy gracz który wbije na serwa ma c4, metalowe części na dom, kevlar.

Serwer gdzie gra max. 20 osób i jest nieogarnięta administracja jest chu***y

Pozdrawiam

Opublikowano

chciałbym dodać, że admin ma 15 lat.

Jak by ktoś pisał coś typu "przecież masz własny serwer to czemu na nim nie grasz". nie gram, żeby uniknąć takich sytuacji ;)

i jeszcze chciałbym dodać ze jak robicie serwer to przed startem wgrajcie i ustawcie wszystkie pluginy a nie po starcie i niszczycie save później pisząc "no chyba musimy wgrać wszystkie pluginy"

miniatura.png

Opublikowano

To prawda jest jeden admin co ma 15 lat ale świadomie zniosłem mu flagę więc jedynym administratorem jestem ja. Nie używam komend admina a żadnych sytuacji typu "Admin do mnie tp i mnie zabił" nie było. Proszę o nie zmyślanie swoich historyjek wiem macie własne sv ale to nie znaczy, że oczarniacię inne dzieciaki z was i tyle, a twierdzicie, że admin ma 15 lat pfff, nieraz sami siebie posłuchajcie i przemyślcie co macie napisać. Mody są wgrane i nie zmieniane.

Opublikowano

W tej chwili próbujesz okłamać samego siebie i ludzi odwiedzających ten temat, to świadczy tylko i wyłącznie o tobie.

wyraziłem swoje zdanie na ten i nie mam nic więcej do powiedzenia.

miniatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...