Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G36E czy m4a1

szumi1928

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktora bron jest lepsza? Oraz mam problem bo gdy chec kupic celownik do m4a1 to są dostępne tylko 2 okrągłe, a kiedys gdy kupowałem byl dostepny takze kwadratowy.

Opublikowano

Moim zdaniem G36E jest lepsza, ma wbudowany celownik i nie trzeba się nim martwić, ma spore DMG.

M4A1 też nie jest złą bronią.

Opublikowano

Zalezy, jak dla mnie porównywać m4 do g36 to jak porównanie Hummera do BMW, inne klasy. M4 jest dobre dla początkujących,ale i weteranów. Łatwo ogarnąć, mały recoil, w miarę mocna +możliwość customu :)

G36 jest określana mianem najuniwersalniejszej broni w grze. Duży dmg, szybka, ale i duży rozrzut. Wymaga ogarnięcia tap fireingu do ściągania z dalszych quatersów.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak dla mnie g36e POlecam ci ja. m4 tez dobra ale nie ma tego celowniaka co g36e , dzieki niemu mozesz zabijac gosci z buga itp~ jest latwiej . Oczywiscie trzeba nia tapowac - strzelac pojedynczo na celowniku i po 3 kulki bez celowniak . Tak jest najlepiej

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Obie bronie są naprawdę super. M4 to ,,norecoil'' i na pewno łatwiej się nim gra i jest szybszy do opanowania. Minus to brak celownika. Jak zrobisz customa to demage już wgl kosa. G36E to broń wymagająca dużo większej wprawy, recoil jest dość trudny do opanowania, nie można walić full auto. Jeśli już ją ogarniesz będzie to dla Ciebie najlepsza broń w grze ;) Proponowałbym Ci również sprawdzenie Scara, to coś pomiędzy m4, a g36e. Recoil jest dość specyficzny, a demage jest większy niż u ,,emki''. Tak samo jak m4 można zrobić customa. Każdą z tych broni mam na perma i dobieram w zależności od mapy, jako że gram tylko SnD no bp to mogę używać tylko jednej z nich, dlatego każdą z nich mam już sprawdzoną i każda z nich mogę Ci polecić <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...