Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Commander na smartfonie.

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da radę, ja bez problemu zainstalowałem Commandera na Xperii Z, a to jest smartfon, nie tablet. Jednak nie jest to tak wygodne jak na Nexus 7, ale działa.

z tego co pamiętam fon musi mieć min 2 rdzenie po 1GHZ. Spróbuj ściągnąć z Google Play lub znaleźć w necie instalkę (rozszerzenie .apk). Nie wiem jaki masz telefon, dlatego jeśli w sklepie nie znajdzie, a telefon spełnia wymagania co do procka itp. to musisz poszukać w necie.

@możesz użyć sposobu z tej stronki, jeśli masz ROOT'a, ale mi zadziałało na stockowym andku, chociaż i tak niedługo trzeba będzie jakiegoś CM wgrać.

Opublikowano

768MB RAM, 2x 1.2GHz, jasne, ruszy bez problemu. Jedynie może się okazać wkurzające to, że jest to 4.3" ale ja na 5" raz dwa się nauczyłem, więc z 4.3" nie powinieneś mieć większego problemu.

Zrób jak w moim poście wyżej, spróbuj z Google Play, jak nie da rady znajdź w necie instalke i ew. skorzystaj z tamtego mini-poradnika ;]

Opublikowano

Jak ściągniesz tą aplikację i zainstalujesz (ona ma coś koło 800MB) nazywa się Commander Battlefield 4 chyba, przynajmniej tak Sobie na telefonie zapisałem, to wystarczy ją włączyć, zalogować się na swoje konto ( passy takie same jak przy logowaniu na Battlelog'a czy Origin, po prostu konto z BF'em i min 10lv), znaleść serwer i grać.

@nigdy nie próbowałem grać na commanderze na telefonie i jednocześnie na kompie jako żołnierz, ale z tego co wiem nie da się jednocześnie grać. Może niedługo spróbuję, aby się upewnić ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...