Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Huawei Ascend G510

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all dawno tutaj nie pisałem bo za mało czasu mam ale do rzeczy mam pytanie do osoby co ma telefon Huawei Ascend G510 lub kto się zna posiadam ten telefon od nie dawna i gdzieś mi ten telefon mul bardzo i zezyra ramy :( nie raz jest tak żę mi wyłączy jakąś tam aplikacjie a przeważnie wyłączy mi openfm i pisze błąd połączenia z serwerem. Jest jakiś sposób żeby tak ten telefon nie muliło ??

Opublikowano

On ci mówi żebyś zmienił system. Na stronie cyanogenmod.org możesz znaleźć pliki i instrukcję. Jeśli nie chcesz zmieniać to spróbuj jakiegoś odmulacza (dużo nie działa, ale niektóre juz tak np. fast reboot).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Prubuwałem różnych sposobów ale to niz nie daje nie raz jest tak że pomaga nie raz jest zaś tak że nic nie daje i to mnie martwi czy nie pada telefon bo ma 512mb ramów i nie raz jest tak że nawet nie gram na telefonie a używa mi całe ramy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...