Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka problemów myślę , że pomożecie .

1. Na moim serwerze od miąsiące wbijaja jakieś "obcokrajowcy" odziwo mają oni dużo diamentów (blokó , doxów ) itp ....

jak to mozliwe nikt nie dawal im gm pobanowalem za 1 tydzień wbili nastepni  

da sie to jakoś zablokowac ??? Mam plugin NoCheatPlus  serwer 1.5.2

2.Jak usunąc każdemu kase na serwerze odninstalowac Iconomy i wgrac od nowa czy ???

3. jak ustawic respawn po smierci na spawnie . Mam problem ponieważ gdy ktos zginie nawet ja nie respie sie na spawnie tylko w jakims innym miejscu kompletnie nie wiem gdzie  

bralem ./spawn   /spawn gracz itp itd ...

i nie dziala ??

pomoże ktos

4. jak ustawić zeby Wlasciciel np [Wlasciciel]PatryG i tutaj pisac na jasnozielono

bralem tam group itp ale nie dziala podelsijcie linka czy cos jak to ""dokłądnie zrobić""

Licze na to , że pomozecie   chodzi mi najbardziej o punkt 1-rwszy

Sory za błędy pisałem w pośpiechu

podrowienia . !

Cześć :)

Opublikowano

1. Nie wiem :/

2. /eco reset all lub /money reset all albo nickiem /money reset nick lub /eco reset nick

3. Możliwe że masz drugi świat i respi cię w świecie world a nie tam gdzie masz ustawiony spawn. Musisz w server.properties zmienić nazwę świata na tą na której jest ustawiony /spawn ( domyślnie to world )

4. W Essentials Chat masz linijke :

group-formats:

Aby ustawić żeby właściciel pisał na jasno zielono musisz wkleić to do tego group-formats :

Wlasciciel: '{DISPLAYNAME}:&e {MESSAGE}'

Wyjaśnienie:

Wlasciciel: <--- Ranga z Permissions
  '{DISPLAYNAME}: <---- Tego nie zmieniaj to jest nick gracza 
  &e {MESSAGE}' <--- &e to kolor ( możesz używać także pogrubienia i innych efektów ) {MESSAGE} <-- Tego też nie zmienaj bo to wiadomość która pisze gracz 

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

w essentialu mam tak zmienisz mi zebym wlascicielem pisal &a&l a adminem tak samo bo tu mam jakies "&7" i sie pogubilem

#  Admins: '{WORLDNAME}  {DISPLAYNAME}&7>>&b&l {MESSAGE}'
  #  Wlasciciel: '{WORLDNAME} {DISPLAYNAME}&7>>&a&b {MESSAGE}'

Cześć :)

Opublikowano

Pierwszy z twoich problemów to najprawdopodobniej ChestShop. Z tym pluginem często są błędy duplikowania itemów. Poszukaj zaktualizowanej wersji.
(nie podałeś listy pluginów więc nie mogę być na 100% pewien)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...