Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

11 juz jest a scrypty nadal nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spudgy jeszcze nie uruchomił, chryste, nie każdy już wstał, to, że u nas jest 13 nie oznacza, że u niego też.

Opublikowano

Spudgy jeszcze nie uruchomił, chryste, nie każdy już wstał, to, że u nas jest 13 nie oznacza, że u niego też.

U nas jest 13:45 a u niego gdzieś 9:45 Więc Pewnie pod wieczór Włączy :) 

Opublikowano

Spudgy moze i nawet jutro właczyć bo co on ma z tego, że na czas włączy bola dla pasożytów?

Teraz jestem za tym aby skasowano poddział hacków w tym dziale bo namnożyło się tych pasożytów od pana wieszaka i co chwila tematy "jak używać bola". A wiem, że są od nitra bo tylko jego widzowie są tępi jak but.

Opublikowano

a ty kurwa smieszny jesteś.... to ze nie mam vipa nic nie znaczy. Niektórzy mają więcej pieniędzy od ciebie ale mają może inne wydatki niż vip w bolu. Na  koncie mam 6 tysiecy i nie wykorzystam nawet 40 zł na vipa bo każdą złotówkę oszczędzam na samochód.

Opublikowano

Spudgy moze i nawet jutro właczyć bo co on ma z tego, że na czas włączy bola dla pasożytów?

Teraz jestem za tym aby skasowano poddział hacków w tym dziale bo namnożyło się tych pasożytów od pana wieszaka i co chwila tematy "jak używać bola". A wiem, że są od nitra bo tylko jego widzowie są tępi jak but.

Masz racje ale to nic nie da bo dzieci od Wieszaka Nitra zamiast kupić za te nawet 10 dolców to szukają i piszą że kiedy zadziała,czy ma ktoś darmowe skrypty i tp. 

Ludzie cieszcie się że w ogóle Spudgy udostępnił to za darmo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...