Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Via www - Hero Zero game.

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie czytający przechodząc do konkretów :

- Propozycja moja jest następujący aby pomyśleć nad dodaniem gry HeroZeroGame, bardzo popularna gra, coraz więcej światów podobnie jak sfgame aczkolwiek rozwija się coraz to szybciej, kto wie może już jest wyżej nie sprawdzałem w sumie tego.

Coś o grze :

- Wcielamy się w bohatera, rozwijamy jego umiejętności, wbijamy mu poziomy ( urozmaiceniem poziomów jest co chwile inny tytuł jakiś tam), ubieramy go w wyposażenie zwane ekwipunkiem, Gdy nasza postać jest już w pewnym stopniu rozwinięta możemy myśleć o własnej drużynie lub żeby dołączyć do jakiejś drużyny.

W grze zawarta jest bardzo duża ilość ciekawych ewentów w których każdy bierze udział bo na prawdę jest warto.

Gra nie jest głównie ustawiona na zamawianie (OPONEK - jest to specjalna płaca tak jak grzybki w sf) - także oponki zdobywamy dosyć często, za misje, za walki, za tygodniowe turnieje M:

TYGODNIOWY TURNIEJ - Konkurs ten trwa na bieżąco przez cały tydzień, jeżeli tydzień mija rozpoczyna się automatycznie nowy a Ci co tam na pierwszych drugich i trzecich miejscach zostają nagrodzeni, bodajże Ci też na niższych pozycjach również dostają jakaś nagrodę pocieszenia. Konkurs polega na '' wbiciu największej ilości expa przez caly tydzien '' '' zdobyciu największej ilośći honoru walcząc na arenie z użytkownikami '' '' zdobyciu najwięcej honour przez gildie ''.

No cóż gra jest bardzo ciekawa i warta polecenia, być może ktoś z forumowiczy utworzy bota do gry albo jakieś cheaty, słyszałem że są jakieś bugi i cheaty do gierki, jest ona przeglądarkowa także myślę że ktoś z naszych użytkowników z pewnością by coś stworzył.

Pozdrawiam i czekam na opinię użytkowników MPCFORUM

Opublikowano

Tak, z dwóch powodów: Cieszy się popularnością, i coraz więcej widuję w "Inne Viawww" w tematach tą grę. Myślę, że się przyjmie :)

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...