Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Francuskie niszczyciele czołgów

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , jak wygląda sprawa z francuskimi TD? Opłaca się to drzewko wogóle ruszać ?

Które czołgi to mordęga a którymi się fajnie gra?

Opublikowano

Do 7-8 tieru tragedia. 3t ma najlepsze camo w grze, ale brak pancerza i lufki. 4-6t słaby pancerz i lufka, 7 ma już ok. lufke, od pancerza się kilka razy odbiłem, 8t ma dobry pancerz i mobilność, lufka całkiem dobra, ale masa weakspotów na górze. 9-10t ten sam kadłub, z tą różnicą, że 10t ma inne premium pociski i ma magazynek.

Ogólnie linii nie polecam, są lepsze. Szczególnie dla newbie.

Opublikowano

Do 7-8 tieru tragedia. 3t ma najlepsze camo w grze, ale brak pancerza i lufki. 4-6t słaby pancerz i lufka, 7 ma już ok. lufke, od pancerza się kilka razy odbiłem, 8t ma dobry pancerz i mobilność, lufka całkiem dobra, ale masa weakspotów na górze. 9-10t ten sam kadłub, z tą różnicą, że 10t ma inne premium pociski i ma magazynek.

Ogólnie linii nie polecam, są lepsze. Szczególnie dla newbie.

Lepsze czyli jakie ? Nie chcę ruskich. TD musi mieć dla mnie dobre pie*dolnięcie.

Opublikowano

Lepsze czyli jakie ? Nie chcę ruskich. TD musi mieć dla mnie dobre pie*dolnięcie.

Niemieckie do WTF, Brytyjskie (FV bije po 2k z OB jak wejdzie).

Opublikowano

To może jadpe-100? Pierdolnięcie jest :)

76561198001815076.png
Opublikowano

To może jadpe-100? Pierdolnięcie jest :)

Brak mobilność, miliony strzałów za 0, dolna płyta, ogromny, długo ładuje. Chyba najgorszy TD tego tieru.

Opublikowano

Brak mobilność, miliony strzałów za 0, dolna płyta, ogromny, długo ładuje. Chyba najgorszy TD tego tieru.

Najgorszy z tdków może i jest ale w dobrych rękach potrafi namieszać :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Najgorszy z tdków może i jest ale w dobrych rękach potrafi namieszać :P

NIemieckie Td? Szczerze nie lubię :/

Opublikowano

Polecam TD Brytyjskie, dla nieogarniętych graczy nie do przebicia( czasami nawet z golda), wolne, ale lufka z dobrą penetracją i szybko szczelnością robi swoje(Tortoise 400 dmg, penetracja 259, ładowanie ~ 6 sekund).

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...