Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanie i szukam kilku rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

R

E

K

L

A

M

A

|

|

|

|

|

1.Na początku chciałbym się zapytać czy mounty dodaje się tak samo jak pety ? czyli foldery dajemy do npc i npc2 pakujemy i dodajemy wpisy do npclist ? Oczywiście pózniej wpisy do mob_proto i quest na przywołanie i odwołanie 

2.Szukam kilku fajnych petów na własny serwer poproszę o linki zanim podacie proszę o sprawdzenie czy dl działa 

Ważne aby w tych petach znalazły się między innymi takie pety:

wHu2c.png YMusd.png30x8iop.png np5mhe.png

Proszę nie pisać że pierwsze 2 są w patchu z pl'a ponieważ nie wiem jakie pliki z tego wyciągnąć dlatego proszę o link tylko do nich 

3.Szukam fajnych mountów  

4.Proszę o udostępnienie mi ikonek kostiumu yt wszystkie linki na necie jakie znalazłem to nie działają a jak znalazłem jeden temat z działającymi to ikonka nie działa :(

5.Chciałem stworzyć własną mapkę na serwer doszedłem do momentu gdzie chciałem nałożyć teksturki ale nie mogę ich wczytać miejsce tekstur mam raczej dobrze wpisane może mi ktoś z tym pomóc najlepiej na gg lub przez Teamviver ustawić 

Za pomoc daje + ale jeżeli chodzi o punkt 5 daję limit bo mi to naprawdę potrzebne 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

1. Tak nowe wierzchowce wgrywa się na takiej samej zasadzie oczywiście polecam najpierw wgrać je do plików npc pózniej dodać do npclist odpalić serwer i sprawdzić czy działają zanim dograsz quest i zapytania o ile się nie mylę komenda na ich sprawdzenie jest /mount_test ID w miejsce id podajesz id jakie dałeś w npclist 

3. 

http://www.mpcforum.pl/topic/895980-dl-6-nowych-mountow/

Oczywiście jest wiele innych fajnych ale nie chce mi się szukać linków :D 

Opublikowano

1. Tak nowe wierzchowce wgrywa się na takiej samej zasadzie oczywiście polecam najpierw wgrać je do plików npc pózniej dodać do npclist odpalić serwer i sprawdzić czy działają zanim dograsz quest i zapytania o ile się nie mylę komenda na ich sprawdzenie jest /mount_test ID w miejsce id podajesz id jakie dałeś w npclist 

3. 

http://www.mpcforum.pl/topic/895980-dl-6-nowych-mountow/

Oczywiście jest wiele innych fajnych ale nie chce mi się szukać linków :D

Dzięki nadal poszukuję reszty rzeczy i jak ktoś ma jakieś ciekawe mounty proszę o link 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...