Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam - Problem z transakcją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem wczoraj grę Terraria poprzez PaySafeCard i ku mojemu zdziwieniu ( pierwszy raz się tak zdarzyło ) gra się nie kupiła. Pieniądze pobrało, gra przez chwilę była w mojej bibliotece a potem zniknęła, czekam już 1 dzień i 1 noc aż coś się stanie i do tej pory nic się nie stało. Sprawdziłem dane konta i ostatnie transakcje i nadal piszę oczekiwanie przy tej terrari, a gdy chcę anulować ją, to pisze że nie odzyskam kasy i sobie jeszcze 1 dzień poczekam, ale jeśli mi gry do biblioteki nie doda to nie wiem co zrobić. Pomożecie ? Zastanawiałem się nad napisaniem do supportu, ale nie wiem jak.

Opublikowano

masz support to zgłaszaj ustarkę/błąd itp nawet po polsku jak nie znasz angielskiego  a nie licz że ktoś za ciebie odzyska twoje pieniądze

tak przy okazji ty chyba nie pojmujesz co to takiego WEEKEND i że załatwianie nawet najprostszej sprawy w supporcie to często od 2-3 dni do ponad tygodnia czasu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Kilka miesięcy temu miałam podobny problem ze steamem. Napisałam do nich dwa maile, bo na pierwszy zareagowali niezbyt miło. Może gość po drugiej stronie miał kaca. Po drugim mailu anulowano mi zakup, tak że mogłam kupić jeszcze raz. 

Opublikowano

A więc, teraz w tych transakcjach w sklepie mam 3 razy napisane Terraria Błąd Niedostępny i nie ma żadnego oczekiwania, to tak jakby anulowano to oczekiwanie za mnie :/ napisałem do supportu i mi odpisali że na e-maila mi odpiszą i napisali że w tych tematach może być rozwiązanie mojego problemu dali mi linka do 10 stron z tematami i na dodatek po angielsku, komu się chce to przeglądać, przejrzałem z 12 tych tematów i zniechęciłem się bo nie było żadnego rozwiązania, tylko były jakieś inne problemy i na dodatek do innych gier i na dodatek to były problemy w grach, a nie z kupnem tych gier, chyba zaraz im drugi raz wyśle tą prośbę o pomoc, napisałem im po polsku i po angielsku, gry jak nie dostałem tak nie mam, a kasy też nie mam, można im jakoś sądem zagrozić... co ja mówię xddddd dobra co mam zrobić ?

Opublikowano

A masz kasę na PSC? (Jeżeli pisałeś że sprawdzałeś po zakupie i nie masz to sry, mogłem nie doczytać)

Opublikowano

A masz kasę na PSC? (Jeżeli pisałeś że sprawdzałeś po zakupie i nie masz to sry, mogłem nie doczytać)

No toć gdyby mi nie zabrali tej kasy z PSC to bym takich problemów nie robił co nie ? Sprawdzałem po zakupie i nie mam kasy ani gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...