Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - Z góry dziękuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po pierwszych 10 rozegranych grach rankingowych bez BoL'a wrzuciło mnie do SILVER IV ,odkąd zacząłem go używać spadłem do Silver V i aktualnie posiadam 0 pkt.

Moja prośba jest taka:

Czy ja coś źle robie ?

Jak jest ktoś taki miły czy by doradził jakich skryptów dla "free" userów używać ,dodam iż planuje zakupić VIP'a lecz jeśli ma być bez efektów i dalej będę spadał to nie wiem czy warto.

Jakieś porady lub video poradniki są dostępne do jakich kolwiek championów ?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za okazanie pomocy

Opublikowano

Oprócz skryptów musisz używać też mózgu. Sam bol nie wygra gry. Z czasem nauczysz się używać bola, potem to już tylko z górki. Najlepiej, żebyś sam wszystko ogarnął na normalach. Sam bol free dużo Ci nie da, bo nie ma możliwości użycia lepszych skryptów.

Opublikowano

Wiem o tym że sam BOL nie wygra gry grałem kilka razy KATARINĄ tzn 5 gier gdzie mam 57 zabitych 25 deadów oraz 37 asyst a wygrałem z tych 5 tylko 1 także już nie wiem ,najwidoczniej ja musze coś źle robić lub po prostu nie potrafię używać tego programu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...