Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kraina grzybów TV

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Mam takie trzy małe pytanie dotyczące Krainy Grzybów.

1.Czy ujęcia z Agatką są nagrywane osobno, czy są wycięte z innych filmów (jak tak, to jakich ?)

2.Czy ta książka istnieje, czy to fejk ?

425071399789170394701.jpeg

3.Czy ten fragment pochodzi z tej książki ?

151091399789218394701.jpeg

Gość kamil40013
Opublikowano

:)

Ktoś wie gdzie można dostać tą książkę ? (w formie książki, ebooka, audiobooka). O autorce tej książki, ani o samej książce nie ma żadnych informacji.

Opublikowano

nigdzie bo nie istnieje książka, to fotomontaż

tak przy okazji, to jeden z projektów internetowych zmuszający pół mózgów internetowych do myślenia a nie tylko do bezmyślnego oglądania i klikania subskrypcji czy lubię to

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

japierdole, why to jakis (nei bede psiał bo ****a da mi bana za obraze LOL) odpowiedziałem mu i jeszcze zle LOL wyjebane na te forum nara złamasy!

bb68.png

• 3 tygodnie później...
Gość kamil40013
Opublikowano

nigdzie bo nie istnieje książka, to fotomontaż

tak przy okazji, to jeden z projektów internetowych zmuszający pół mózgów internetowych do myślenia a nie tylko do bezmyślnego oglądania i klikania subskrypcji czy lubię to

To była reklama książki która miała wyjść. Książka oraz inne gadżety z KG możemy kupić tutaj:

http://www.krainagrzybow.tv/product/w-krainie-grzybow-zofia-kopytlanka-1135.html

Poszli na kasę.

Opublikowano

Ja w ogóle bym tego nie oglądał. Psychodeliczne strasznie. Zresztą sporo o tym jest na nie jednym forum -  ktoś zwyczajnie zrobił dobrego fejka a ludzie to podchwycili. A skoro jest dobra promocja = można na tym zarobić. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP Kraina X to to samo co kgtv (kraina grzybów tv). Wystarczy zobaczyć jak szybko dodawał filmiki itp.

@topic Książka istnieje jest nawet na facebooku pod tytułem "Historia Karoliny". Oczywiście sama Agatka też istnieje i nazywa się Diana Klimowicz.

Niektóre ujęcia są brane prawdopodobnie z filmów z roku 1960.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...