Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dt Metin2 Pl :)

unibet8888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nice surka.. Ile expiles nia ??

--------------------------------------------------------------------------------

Kliknij

sigkj.png

To Naprawde Działa

--------------------------------------------------------------------------------

Zbieram -- ;D

Pasjonat
Opublikowano

Tez chxailem taki byc ale wbilem 48 eq +8/9 skille ostrze M8 zbroja M9 i mi ukradli konto.

I teraz sie zastanawiem na jakim serwie grac czy nadal na s.13 ale wnerwia mnie brak ewentow tam i nie wiem jaka postac wybrac nowa (wp, dager, cheler czy smok, woji nie lubie.)

A i jak sobie w pvp radzisz tym wp bo wszyscy mowia ze wp slabe w pvp ale na nizszych lev a ty skille P no to chyba koks w PVP?

Opublikowano

ładna surka pogratulować skille widzę że 2 na P 1 na G to ładnie mój kolega ma ninje 83lvl i ma zasadzkę P a reszta G (nie pamiętam)

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

Daj lepiej SS z napisem Pozdro dla mpcforum- unibet8888, bo wkleje sobie SS z boardu , np z kalendarium i też mi uwierzycie?

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

jak to Zero okreslil "dziecko IS" zgadzam sie w 100% xD

a postac ladna tylko ten 5 skill spalony :/

25frh8o.png

no starajcie sie modki jeszcze tylko 60% :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...