Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nieaktualne, close.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to zabieram się za kodowanie , muszę to stworzyć ^ ^ 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Niby jak? Będziesz blokował pakiety? Włamiesz im się na serwery, czy co? Kodowanie tu nic nie pomoże, a raczej rozkodowywanie.

Opublikowano

Kurcze ciekawe to jest... Obejrzałem kilka filmików o tym i jedyne co mi przyszło na myśl to to, że teemo buguje sobie niewidzialność w jakiś sposób ale tristana i irelia? Nie wiem... Ale myślę że gdyby ludzie zaczęli na tym grać to riot by się wziął za cziterów ostro...

Opublikowano

na forum bola przecież to jest xdddd

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja też taki chce, kto będzie dobrym człowieczkiem i się podzieli?xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Można prosić o jakiś link/stronę na której można dowiedzieć się więcej ? bo na boolowskiej  już zamknęli tamten temat ;D

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Chodzi o to, że teeto używa funkcji w bolu wysyłania pakietów (fałszywych), dzięki którym jest invisible.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jakim cudem on ma tak mało farmy a i tak wygrywa grę Teeto w 25 minucie w jungli?  Turrety go nie widzą i on je pushuje czy jaki chuj?

Opublikowano

Już dostałem z ~30 PW za sprawą tego exploita, graty cebulanio.

TAK - Wysyłanie pakietów = VIP only

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...