Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie otrzymano pomocy

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy normalnie sobie biegłem nagle wyskakuje mi jakiś czerwony napis "nie otrzymano pomocy" i odlicza a później wyskakuje "utracono połoczęnie z hostem" czemu tak jest? Bo akurat itemki miałem :/

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Poprostu połączenie z serwerami jest niestabilne ( tak jak cała gra ) i cię wywaliło.

Proponuję sie przyzwyczaić :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

A jak np. mam postać z ekwipunkiem i wyjde z serwera i wejde na inny nie będe miał tej postaci już? czy muszę wejść na ten sam serwer czy jak? jak to działa

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A jak np. mam postać z ekwipunkiem i wyjde z serwera i wejde na inny nie będe miał tej postaci już? czy muszę wejść na ten sam serwer czy jak? jak to działa

Na każdym serwerze masz osobny ekwipunek - przeciwieństwo ISS. Najlepiej grać na jednym serwerze.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Na każdym serwerze masz osobny ekwipunek - przeciwieństwo ISS. Najlepiej grać na jednym serwerze.

Co za bzdury piszesz... Obecnie każdy serwer jest podpięty do oficjalnego hive. Co oznacza że na każdym serwerze będziesz miał taki sam ekwipunek. Jedynym wyjątkiem są serwery Hardcore które zresztą są podpisane i jest ich bardzo mało. I tylko one są podpięte pod innego hive. ;)

Opublikowano

A gdy np. wyjdę i wejdę na inny serwer postać będzie w tym samym miejscu co była?

Tak ;) Pamiętaj żeby przed wylogowaniem się z serwera dobrze się ukryć, gdyż przez 30 sekund nadal twoja postać jest widoczna. Jest to takie de-facto zabezpieczenie przed wylogowywaniem się w trakcie walki. ;)

Opublikowano

Koledze chyba DayZ SA z DayZ Mod się pomyliły 

76561198030011137.png

Opublikowano

Koledze chyba DayZ SA z DayZ Mod się pomyliły 

W modzie też był oficjalny hive i do dziś jest. ;)

Opublikowano

W modzie też był oficjalny hive i do dziś jest. ;)

Może i jest ale tylko podstawowym DayZ i na niewielu serwerach ;)

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...