Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3x3

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio z kolegami zaczelismy grac rankedy 3x3, ja gold V, koledzy silver IV i V. Gdzie nas doda jak wygramy 5/5?

Opublikowano

Wasze dywizje nie mają znaczenia, liczy się mmr przeciwnika, im większe, tym wyżej wejdziecie, nie można przewidzieć, czy wrzuci Was do silvera, czy może do platyny, z moim teamem po rozegraniu kwalifikacyjnych wylądowaliśmy w d5.

Opublikowano

Bo gralismy juz raz te 5 meczy, 2 wygrane 18:0 i 15:2, i enemy surrender. Pozniej przegralismy 2 i wygralismy ostatniego czyli 3/5 i brąz IV.

I teraz gramy od nowa, juz 1/1 wygrana, i enemy oczywiscie surrender. I zasanawiam sie czjak wygramy 5/5 bedzie przynajmniej silverV

Opublikowano

Wasze dywizje nie mają znaczenia, liczy się mmr przeciwnika, im większe, tym wyżej wejdziecie, nie można przewidzieć, czy wrzuci Was do silvera, czy może do platyny, z moim teamem po rozegraniu kwalifikacyjnych wylądowaliśmy w d5.

Synek co ty pierdolisz? Jak nie mają znaczenia? Wiadomo ze brązy nie będą mieli diamenty typie ogar :D Mysle ze masz szanse na Golda. Ja z teamem miałem 2xs3 i s5 chyba po 5/5 mielismy silver 1

Opublikowano

Dobiera pod względem MMR teamowym, a nie soloq.

Będąc brązem można trafić na team złożony z diamentów.

Opublikowano

W tym 1 meczu jakies brazy sie trafily to ich rozwalilismy w 10 min. Ale dlaczeggo tak sie trafia, jak ja mam golda w soloq i silvera mialem w 3x3

Opublikowano

W tym 1 meczu jakies brazy sie trafily to ich rozwalilismy w 10 min. Ale dlaczeggo tak sie trafia, jak ja mam golda w soloq i silvera mialem w 3x3

Bo dostajecie enemy team względem MMR waszego zespołu, a nie waszym z soloq.

Opublikowano

To zależy od MRR drużyny czyli podsumowanie waszego razem MRR :)

Jak nabijecie już dywizję teamu to MRR wasz wspólny nie ma znaczenia .

Czyli lepiej jak platyny + robią sobie team 3vs3 bo tak to wy tylko tracicie czas , jak jesteście poziom silver. 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...