Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie xD

Dzięki boooo wkoncu mam tą alchemie wielkie dzięki.

Ale gdy biore item o id 164400 Legendarny Smoczy Onyks

Nie widze jego ikony lecz w icon jest? Reszte wszystko widze wszystko all dobrze działa.

Jak by to naprawić?:D

Sysser pusty xD

Opublikowano

Spradze to. Jeszcze mam problem np autopoty jak sie je wlaczy to powinna wookol ikony tego itemu byc animacja o kolorze takim fioletowym a u mnie jest pomarancz ...

Mam ta ikone wpisaną... do itemlist.txt moze coś w item_proto? Jak powinno wyglądac dobre zapytanie do tego itemu:d

Opublikowano

Spradze to. Jeszcze mam problem np autopoty jak sie je wlaczy to powinna wookol ikony tego itemu byc animacja o kolorze takim fioletowym a u mnie jest pomarancz ...

Mam ta ikone wpisaną... do itemlist.txt moze coś w item_proto? Jak powinno wyglądac dobre zapytanie do tego itemu:d

Czyli zamiast fioletowo-srebrnej jak to napisales "animacji" masz pomaranczowa?

Wystarczy znalezc plik graficzny z tym, i podmienic na ten z globala.

Pewnie gdzies w Etc.

Specjalista
Opublikowano

Dodaj icone do icon jest w packu.

Otwórz item_list.txt i dopisz wpis :

id_itemka[TAB]ETC[TAB]icon/item/00150.tga

|||||||| - nazwa icony.tga

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

To zrob tak, wyciagnij ikone, zrob calkiem nowego patcha z tymi samymi folderami gdzie lezala ta ikona, spatchuj zmien nazwe na np. Metin_ds i w index dopisz

*

Metin_ds

Mozliwe, ze masz wadliwego patcha i nie wczytuje itema, albo nie masz pliku. Dat z serwerze odpowiadającego za tego patcha.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

.item  id 164300 do tego tego itemu dopisałem ikonke tej okonki co nie działa, to w tym itemie działa://

Opublikowano

.item id 164300 do tego tego itemu dopisałem ikonke tej okonki co nie działa, to w tym itemie działa://

Nie rozumiec ja nie Ciebie.

xD

Jak mozna ikonek nie umiec dodac, chyba jedna z najprostszych rzeczy.

Opublikowano

Naprawilem juz to byl rozwalony pqtch z ds poniewaz eternexus stawal zacinal sie na rozpakowaniu, tej ikony.. Do zamkniecia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...