Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthbuddy - Czyli automatyczne gry w Hearthstone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! To jest mój pierwszy "tutorial". Sam używam tego od 2 dni i powiem, że spisuje się z*********e :).

A więc co i jak?

Żeby z niego skorzystać musicie zapłacić kilka euro za użytkowanie-

( Oficjalna strona).

Ale po kij płacić?- Wystarczy, że wejdziecie na stronę

. Rejestrujecie się, logujecie i klikacie " Auth Page". Później przechodzimy do zakładki " download " i klikamy na "DB (Diablo III ), i przystępujemy do ściągania cd pathera - Spokojnie działa na naszym HoW'ie. Następnym krokiem jest wejście w zakładkę "key" i skopiowanie naszego unikalnego kodu.

Ostatnik krokiem jest ściągnięcie samego programu.

http://updates.buddyauth.com/GetNewest?filter=Hearthbuddy

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f5fcf928b979fcbd0e850af5e0830e81b54c19b99d3d471bd3a5253bb52d52a4/analysis/1406396699/

No dobra, ale jak to włączyć?

A więc jest to bardzo prosty proces.

Włączamy tytułowego cd pathera i klikamy " Use public Auth". Następnie włączamy grę i gdy już się załaduje odpalamy hearthbuddy. ( Nie wiem czy działa na pełnym ekranie !!!! ). W miejsce logowania ( Hearthbuddy ) wklejamy nasz tytułowy unikatowy kod i klikamy zaloguj. Ustawiamy opcje jakie chcemy ( Każdy ogarnie ).

Proszę nie patrzeć na win i lose rate :P. Gram 2 dni i jeszcze nie mam jakiegoś dobrego buildu. Czas resetuje się podczas stopowania bota ( zmieniałem moje pseudo decki). Dziwne, że winrate nie :).

Jako, że jestem w c**j leniwy nie zrobię lepszego wyglądu. Jeżeli ktoś może to jakoś pozytywnie ogarnąć to proszę to zrobić.__. . Czekam na hejty :*.

28bb3w1.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Od dnia dzisiejszego w tym temacie obowiązuje następujący regulamin:

1. Do każdego pliku musi być dołączony skan. Strona: http://virustotal.com/

2. Zakaz odsyłania i jakichkolwiek reklam innych forów.

3. W tym temacie nie prosimy o decki.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Witam! To jest mój pierwszy "tutorial". Sam używam tego od 2 dni i powiem, że spisuje się z*********e :).

Ale po kij płacić?- Wystarczy, że wejdziecie na stronę

. Rejestrujecie się, logujecie i klikacie " Auth Page". Później przechodzimy do zakładki " download " i klikamy na "DB (Diablo III ), i przystępujemy do ściągania cd pathera - Spokojnie działa na naszym HoW'ie. Następnym krokiem jest wejście w zakładkę "key" i skopiowanie naszego unikalnego kodu.

@Aspioo "Wystarczy, że wejdziecie na stronę [..]" ? Można poprosić o podanie tej strony jeszcze raz ? :c

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@Aspioo "Wystarczy, że wejdziecie na stronę [..]" ? Można poprosić o podanie tej strony jeszcze raz ? :c

yyyy

Proszę bardzo.. Nie interesuję się już HoW tak więc poprosiłem @Jessu o zajęcie się tematem. 

28bb3w1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...