Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robie serwer na plikach torenzo  i pobrałem gotową maszyne freebsd i tu moje pytanie jak ją zainstalować xD ? mam stworzyć nową maszynę czy jak posił bym opis do Virtual Pc lub do VirtualBox

Opublikowano

Klikam new  podaje nazwe ram stwórz wirtualny dysk potem Vdi  czy inaczej wez mi podaj po koleji co klikać xD 

Opublikowano

1wybierasz new
2. Wpisujesz swoją nazwe serwera
3. type zmieniasz na BSD
4. Klikasz next
5. Ustawiasz ilość ram
6.kilkasz next
7.Klikasz Use an existing [...]
8. podajesz lokalizacje pliku .vdi
9. Klikasz create

Opublikowano

mam problem przy 7 klikam żeby mi wybrało ide do tego folderu co tam jest i jest pusty dopiero biore all files i mam klikam i wyskakuje komunikat Failed to open the hard disk file C:\Users\Arek\Desktop\FreeBSD 9.2\FreeBSD 9.2\FreeBSD 9.2.vbox.

Could not get the storage format of the medium 'C:\Users\Arek\Desktop\FreeBSD 9.2\FreeBSD 9.2\FreeBSD 9.2.vbox' (VERR_NOT_SUPPORTED).

Opublikowano

klikam ten plik pokazuje mi sie juz w maszynie biore start i jest Failed to open a session for the virtual machine FreeBSD 9.2.

No error info.

Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: ProgressProxy Interface: IProgress {c20238e4-3221-4d3f-8891-81ce92d9f913}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...