Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mr_Crazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Ostatnio poszukuje bota do WoTa. Znalazłem jednego, lecz niestety jest płatny. Bot nie ma mieć żadnych dodawaczy golda... Poprostu klasyczny bot, odpalający bitwy. Nawet jednym pojazdem w kółko (Oczywiście z kolejką byłby lepszy). Ewentualnie gdybyście byli w stanie podać jakieś inne mody które działają, I SĄ PRZYDATNE!. 

Pozatym permanentny ban jest na IP czy na Konto?

Prosze o szybką odpowiedź,

Z uszanowankiem, Adrian.

Opublikowano

Za joinbot'a bana dostaniesz, więc nawet sensu nie ma. Joinbota napisać łatwo, ale nie ma sensu - minimalne, brak lub minusowe zarobki, minimalny exp, ban. Nieprzydatny. Możesz kupić np. Tank Leader, znacznie lepszy wybór.

Opublikowano

Bot jest wykrywany przez system w przeciągu kilku bitew. Nie ma sensu się w to bawić. Gdy wykryją Ci takowe oprogramowanie, to zresetują Ci konto, zostawiając tylko złoto, czołgi premium, amunicję premium, oraz duże apteczki etc.

Najlepszym botem jest Tank leder, lecz tak jak za każdy, szybko leci reset konta.

Opublikowano

Nie ma sensu używać bot'a, bo statystyki są naprawdę kiepskie. Bana możesz wyrwać i nie ma żadnych hacków na darmowego golda.

Opublikowano

wszystko zostało napisane odnosnie botow 

jest jeszcze paczka modow WarPack ale kosztuje 300 rubli miesiecznie i działa tylko z kontem premium .... ale to juz raczej zabawki dla fioletowych wyjadaczy.

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

wszystko zostało napisane odnosnie botow 

jest jeszcze paczka modow WarPack ale kosztuje 300 rubli miesiecznie i działa tylko z kontem premium .... ale to juz raczej zabawki dla fioletowych wyjadaczy.

Fioletowych? To gra jak przeciętny gracz czyli świeci się bot na żółto.

Opublikowano

Zaraz zaraz.... :mellow:  Bot do Wota ? na co ci Bot ? przecież to jest bez sensu po co wogóle grać w tą grę ? jak masz uzywać Bota..

Ta gra jest stworzona  aby  grać z przyjemnością  a nie odpalać Bota i nabijac bitwy

Opublikowano

Zaraz zaraz.... :mellow:  Bot do Wota ? na co ci Bot ? przecież to jest bez sensu po co wogóle grać w tą grę ? jak masz uzywać Bota..

Ta gra jest stworzona  aby  grać z przyjemnością  a nie odpalać Bota i nabijac bitwy

No właśnie. Jak nie lubisz grać w Wota to nie graj i innym głowy nie zawracaj botami. Mi się przyjemnie gra wszystkimi tierami (poza 10-tym bo tam się bardzo stresuję).

Nie ma sensu używać bot'a, bo statystyki są naprawdę kiepskie. Bana możesz wyrwać i nie ma żadnych hacków na darmowego golda.

Mnie to nie rusza bo i tak mam kiepskie statystyki :) Ale Botów używał nie będę bo to bez sensu :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Fioletowych? To gra jak przeciętny gracz czyli świeci się bot na żółto.

wygoogluj sobie co to jest WarPack , naprawde z przecietnego gracza robi wymiatacza .

sam tryb artyleryjski dla zwyklych czołgow robi miazge , do tego masz autocelowanie w weakspoty , zaznaczenie czerwona kropka na podlozu (nie na mapie) skad strzelila arta , autocelowanie dla arty z wyprzedzeniem oraz wiele innych wkurzajacych przeciwnika rzeczy 

na marginesie : chetnie bym to sobie kupil ale niestety ( tak jestem jaskiniowcem) nie posiadam paypala

Opublikowano

wygoogluj sobie co to jest WarPack , naprawde z przecietnego gracza robi wymiatacza .

sam tryb artyleryjski dla zwyklych czołgow robi miazge , do tego masz autocelowanie w weakspoty , zaznaczenie czerwona kropka na podlozu (nie na mapie) skad strzelila arta , autocelowanie dla arty z wyprzedzeniem oraz wiele innych wkurzajacych przeciwnika rzeczy 

na marginesie : chetnie bym to sobie kupil ale niestety ( tak jestem jaskiniowcem) nie posiadam paypala

Żaden bot nie jest na tyle inteligenty, żeby grać na poziomie powyżej żółtego gracza.

WarPack to bardziej zbiór nielegalnych modów, bo bot jest niby najlepszy, ale dalej nie warty gry, jeśli jest się Żółtym graczem, bo tylko staty spadną.

Najbardziej przydatnymi funkcjami są smugi po pocisku, pokazywanie skąd strzeliła arta i kilka innych opcji, których nie pamiętam.

Nie opłaca się tego kupować, bo sam kiedyś na dominie czytałem, że ten bot gra na poziomie pomarańczowego gracza.

Opublikowano

WarPack jest modem z namiastka bota , bo sam nie strzela ani tez nie jezdzi ale za to celuje sam i to bardzo celnie , a to juz daje przewage .... do tego tryb artyleryjski na zwyklych czolgach ... czyli nawet nie musisz miec czolgow w lini rysowania  

zobrazuje to tak : na piaszczystej rzece mozesz z J2 strzelac w K0  i vice versa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...