Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem / Technikiem Forum [IPB]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hxNf.png

Witam, tak jak nazwa tematu wskazuje, zostanę administratorem lub technikiem forum stojącym na skrypcie IPB.

Niżej znajdziecie resztę informacji. Od razu chciałbym przeprosić za brak polskiej czcionki w grafikach.

gxNf.png

Nie będę się jakoś specjalnie rozpisywał na swój temat, wymienię, myślę że same najprzydatniejsze informacje.

Nazywam się Konrad, mam 17 lat i mieszkam w Elblągu (warmińsko - mazurskie). Na co dzień uczęszczam do pierwszej,

już nie długo do drugiej klasy technikum o profilu informatycznym. Moim największym hobby jest sport.

Od ponad półtora roku interesuje się skryptem ipb.

cxNf.png

Odnoście współpracy, to wykonam forum na zlecenie

lub chętnie osiądę w zespole na stałe.

Współpracowałem z:

Invoria.pl - Administrator oraz Technik Forum

NarniaMT2 - Administrator oraz Technik Forum

Astilia.pl - Administrator Forum

Castia.pl - Technik Forum

Estius.pl - Technik Forum

Ecresia.pl - Moderator Forum

Astilia.pl - Technik TeamSpeak3

CodeGame.pl - Administrator TeamSpeak3

Astera.eu - Technik Forum / TeamSpeak3

oraz z kilkoma innymi serwerami, których nie pamiętam.

Myślę, że serwery z którymi współpracowałem, są zadowolone z wykonanej przeze mnie pracy.

dxNf.png

▪ Całkiem dużą znajomość skryptu IPB.

▪ Zabezpieczenie forum.

▪ Wgranie modyfikacji, aplikacji, szablonów itp.

▪ Grafikę na potrzeby forum.

▪ Uczciwość.

▪ Staranność wykonywanej pracy.

▪ Wysoką aktywność.

fxNf.png

▪ Dostępu do ACP oraz FTP.

▪ Uczciwości, zaufania i profesjonalizmu.

▪ Poczucia humoru.

▪ Wynagrodzenia (do ustalenia)

jxNf.png

Proszę się kontaktować ze mną poprzez prywatną wiadomość lub poprzez:

GG: 50544803

Email: [email protected]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam tego Pana

Współpracowałem z nim na różnych Forach i sumiennie spełniał swoje obowiązki.

Pomimo dość niskiego wieku jest On naprawdę doświadczony.

Jeszcze raz polecam i pozdrawiam 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam tego Pana. 

Pozdrawiam ;)

86609055853348996726.png

Zapraszam serdecznie na najlepszy MEDIUM HARD !

Opublikowano

zaraz zobaczymy czy jesteś warty więcej niż moje kupsko które postawiłem niedawno w kiblu.

▪ Całkiem dużą znajomość skryptu IPB.

▪ Zabezpieczenie forum.

▪ Wgranie modyfikacji, aplikacji, szablonów itp.

▪ Grafikę na potrzeby forum.

▪ Uczciwość.

▪ Staranność wykonywanej pracy.

▪ Wysoką aktywność.

1.Jak duża znajomośc skryptu IPB? Mówisz że " Od ponad półtora roku interesuje się skryptem ipb. " I "Całkiem dużą znajomość skryptu IPB." Przecież jedno przeczy drugiemu...
To tak, jeżeli zlecę ci zrobienie forum dla mnie na ipb w wersji 2.3. dla priva, zrobisz, oraz odpowiednio przekształcisz pliki tak,aby nie było errorów?

2.Jak masz zamiar zabezpieczyć forum? Wgrać "Avast-Free antyvirus" na hosting ? Czy może ustawić hasło" Trudnebardzohasło!123" do bazy danych i ftp ?
3.Wgranie modyfikacji,szablonu ITP?- Po pierwsze, co oznacza ITP? Poza modyfikacjami,Hookami,STYLEM A NIE SZABLONEM.

4.NAJLEPSZE

▪ Grafikę na potrzeby forum. - Fajnie,czyli w ofertę wchodzi zrobienie layoutu,logo,oraz grafiki do stylu, NA POZIOMIE ZAAWANSOWNYM?

▪ Uczciwość.- O MÓJ BOŻE !Tego debilizmu nie można skomentować.

▪ Staranność wykonywanej pracy- FUCKING IDIOT!! Kur*a chyba wiadome jest to że jeżeli podejmujesz się czegokolwiek, masz to zrobić STARANNIE !

▪ Wysoką aktywność.- Zrobisz dla mnei forum,a ja cie wypier*ole z administracji.

Jestem szczery czasami do bólu,a ty właśnie zjebał*ś mi dzień swoją inteligencją na poziomie banana. Z tego co zoferowałeś właśnie, NIC KOMPLETNIE NIC NIE JEST PRZYADTANE, bo nawet mój 12 letni brat potrafi to zrobić. A nawet więcej, nie rozumiem idiotów którzy myślą że coś potrafią a jest kompletnie na odwrót. Ja siedzę w ipb od wersji 2.3.x I DOPIERO JESTEM w stanie zaoferować całkiem dobrą znajomość IPB,co nie oznacza że niema lepszych ode mnie. A ty pewnie jedyne co potrafisz zrobić to dodać grupy użytkownikom. Co do zabezpieczeń. Myślisz że proste zabezpieczenia dostepne w sieci coś pomogą? No to się nieźle mylisz panie kolego.  Dalej nie będę tego komentował bo mam ochotę rozjeb*ć monitor widząc to co napisałeś.

A co do wynagrodzenia- Moje proponowane wynagrodzenie dla ciebie to kopniak w dupsko,i odciencie internetu. Więc mam dla ciebie kilka rad:
1. Wstań
2.Weź młotek
3.Poproś administracje o usunięcie tego tematu
4.Jebnij się w mózg tym młotkiem,a może wtedy zaoferujesz coś więcej.
PEACE! I czekam na ostrzeżenie ewentualny ban, za zgaszenie kolejnego gimba

Opublikowano

Up, miło czytało się Twoją wypowiedź. Lubię czytać negatywne opinie.

1. Co do grafiki, to gdybym oferował robienie layoutów to chyba bym to napisał, nie uważasz? Chodzi tu głównie o loga i mniejsze prace.

2. Odnośnie zabezpieczeń, uśmiałem się po Twojej wypowiedzi, skoro pracujesz na Tym skrypcie od wersji 2.3 to chyba wiesz jak się zabezpiecza forum.

3. Skrót "ITP" oznacza i tym podobne? Takie trudne? Ktoś tu chyba regularnie opuszczał lekcje języka polskiego.

4. Mówisz, że pracujesz od wersji 2.3 i możesz powiedzieć, że dopiero jesteś w stanie coś zaoferować. Widać więc jakim jesteś idiotą skoro uczysz się w tak wolnym tempie. Ja pracuję od wersji 3.3 ale od tego czasu zdążyłem poznać ten skrypt, oczywiście nie w takim stopniu jak DawiPi czy Spanner ale swoje potrafię. I nie Tobie oceniać co potrafię a czego nie, tylko Tym którzy ze mną współpracowali.

5. "zgaszenie kolejnego gimba" tu chyba Cię trochę fantazja poniosła, dla Twojej informacji gimnazjum już skończyłem, z tego co widzę to Ty raczej na odwrót.

Na temat reszty co napisałeś nie będę się wypowiadał bo i tak będziesz wiedział lepiej.

PS: Nie odpowiem na więcej Twoich komentarzy, nie będę marnował czasu na kogoś z defektem mózgu.

@Topic:

Wszystkim innym dziękuję za pozytywne komentarze.

Opublikowano

Nie wiem jaki jest problem wgrać styl czy hooki na forum.

Zabezpieczenia forum tam gdzie robiłeś to

Na pewno nie był zabezpieczony panel ACP czyli zablokowany port 80.

Po prostu zrobiłeś proste zabezpieczenia które są w ACP jak zmiana nazwy folderu admin w ftp , plik hactess.

A licka Narni wyciekła bo i ja nawet ją mam.

Więc pozdro pro techniku

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

@antive, i dalej wchodzimi do tego że jesteś gimbusem - Pojęcie gimbus jest ci chyba nie znane,bo tu nie chodzi o to że jesteś uczniem gimnazjum,a po prostu zachowujesz się jak on.

co do twoich wypowiedzi.

1. Serio, każdy,każdy,każdy,każdy potrafi wykonać logo i podstawowe czynności, do tego nie trzeba wielkiej znajomości programów graficznych,można kożystać z samych tutoriali,których jest masa choćby na mpcforum.

2. Pojęcie SARKAZM jest tobie opcje, jak i kody którę oferuje ipb. Bo w najłatwiejszy sposób każdy potrafi zabezpieczyć forum. Ale to wiele nie zmieni.

3. Znowu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, zapytałem się ciebie "Co oznacza itp". Bo jedynie wgrać na forum możesz Style,Modyfikacje,Hooki, więc nie wiem co się kryje pod " ITP " .

4. Najwidoczniej to ty jesteś idiotą, ponieważ aby dobrze znać skrypt trzeba znać jego budowe, faktycznie potrafie zalogować się jako admin i zrobić jakieś bezsensowne badziewia w acp, tak jak ty. Ale gdybym kazał ci znaleźć kod który odpowiada za NAJŁATWIEJSZE ZADANIE sesje logowania, znalazłbyś ? Albo gdybym kazał ci znaleźć jakąś linijke w stylu która wymaga poprawy,wiedziałbyś gdzie szukać i w jakim pliki? Jeżeli nie to po jaką cholerę gadasz mi że jestem idiotą i nie potrafie ogarnąć ipb. Skoro dla mnie NIEWIELE oznacza tyle co dla ciebie DOSYĆ DUŻO.

5. W pierwszym zdaniu się do tego odniosłem . Buziaki.

Opublikowano

Po prostu zrobiłeś proste zabezpieczenia które są w ACP jak zmiana nazwy folderu admin w ftp , plik hactess.

Więc pozdro pro techniku

Nie byłem Administratorem na pierwszej odsłonie serwera, z tego co pamiętam to był nim Niraya, więc do niego kieruj uwagi o licencji.

Po drugie nie oferuję takich zabezpieczeń, jakie wymieniłeś, znam lepsze sposoby.

Xenov, proszę o odpowiedź na pw.

Opublikowano

Polecam, miałem przyjemność rozmowy w której prosiłem i pomoc i również ją uzyskałem. Uczciwy i bardzo miły.

Opublikowano

Nie znam tego pana, ale polecam bo mało jest takich osób ;) miło się czyta twoje podanie :) Polecam jeszcze raz.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Więc pozdro pro techniku

licka narnii wyciekla bo dawalem ją kazdemu kto prosil bo mi nie byla juz potrzebna jak padł ten serw. x.d

Autora tematu polecam, współpracowałem z nim kiedyś.

sygna1.png

Opublikowano

Jestem zainteresowany wspolpraca. Npisze w najblizszym czasie.

Nie ma problemu, jestem dostępny codziennie od godziny 14:30 do około 23.

@Topic:

Ref.

Opublikowano

Nie ma problemu, jestem dostępny codziennie od godziny 14:30 do około 23.

@Topic:

Ref.

Dobra jutro na gg napisze

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...