Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latające wierzchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok,znalazłem już sobie ale mam inny problem. Nie wiem jak zrobić pieczęć dla tych wierzchowców wgrałem już wpisy serwerowe tych pieczęcie ale gdy przywołuje nie ma ich w eq tak jakby tekstur nie było. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Czyli mam obrazek i podpisuje go 4343.tga i czym spakować ?

Jak masz gotowy to nie musisz. Możesz zmienić samo roz na .tga i tyle.

Jedynie nie dawaj .png jeżeli chodzi o wyjściowe rozszerzenie. Wejściowe .png w samym formacie pliku może być lecz gdy będzie wyjściowe to nie odczyta (.png)

Opublikowano

Ogólnie to są obrazki png i je spakowałem mam 2 plik epk i eix.

jak macie jakieś gotowe ikony to poprosze. A czy jeśli mam w kliencie ikony i zmieni im nazwe czyli ID na swoje to bedzie działąć?

Opublikowano

jak macie jakieś gotowe ikony to poprosze. A czy jeśli mam w kliencie ikony i zmieni im nazwe czyli ID na swoje to bedzie działąć?

tak

Opublikowano

Masz tu spis ikonek.

http://liquiron.com/?icondb=
Opublikowano

weź ikone któregoś starego wierzchowca i zmień tylko id na swoje i tyle, dodaj przywołanie do questa i powinno śmigać.

Tak zrobiłem ale nie wiem dlaczego ikona ma 0kb i jej nie widać. Natomiast oryginalna ikona ma takze 0 kb i jąwidać :P sprawdze inna i dam znać. Sprawdziłem na innej zrobiłem takze wpis ale nie widac nadal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...