Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiadomość bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko, na takim jednym serwie pvp jest tak że jak dostaje się bana to pisze tak :

---Zbanowano---

Odbanuj sie na:

adres ts

--------------------

Dlatego też mam pytanie jak zrobić taką wiadomość po tym jak dostaje się bana :P  , najlepiej żebyścię mi podali skrypt , "kod do skryptu" :P

Opublikowano

Nie poleca się banowania w skrypcie, jest to nie trwałe (słabe zapisywanie varibless'ów), lub ban może być nadany permanentnie.

Możesz to wykonać w essentialu, za pomocą kolorów, a na dodatek nowych linii, które robisz za pomocą "||".

Przykład:

/ban Dix'u &aZbanowany||&fOdbanuj sie na||&7Adres TS
Opublikowano

Podałem Ci komendę.

Porostu wpisujesz to jako treść bana.

a da się ustawić żeby np napisać /ban nick Cheaty 

i automatycznie daje ??  wszystko pisze że zbanowano za : i pisze tą treść co wpisałem czyli cheaty

Opublikowano

Możesz zastosować plugin (np. FigAdmin), lub wejść w essentiala (chyba że jest haszowany), lub napisać to w skrypcie. :)

Opublikowano
command /ban <text>:
 permission: *
 trigger:
  execute player command "/eban %arg% &8-=- &cZbanowany &8-=-||&7Odbanuj sie na Ts3:||&7IP: Twoje IP"

Jeżeli essentials, inaczej to nie ma sensu.

Opublikowano
command /ban <text>:
 permission: *
 trigger:
  execute player command "/eban %arg% &8-=- &cZbanowany &8-=-||&7Odbanuj sie na Ts3:||&7IP: Twoje IP"

Jeżeli essentials, inaczej to nie ma sensu.

dzienks jesteś kox :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...