Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok jestem początkujący ale troche i kumaty opracowalem prosty bocik w tym programie rzecz polega na tym ze bot normalnie wystuka to co ma wystukac lecz w grze tego juz niezrobi. Dla przykładu bot ma mi wcisnac tabulator zaraz potem tylde jak sprawdzam w notatniku czy to robi jest ok jak mam gre włączoną w niej nic sie niedzieje wydaje sie tak ze bot nierobi tego co powinien. Odarazu podam całą strukturę bota i powiem że niejest dokładnie moim dziełem ale sie zaczynam bawić w to wiec może i sam coś kiedyś zklepie moją twórczość zastąpiła opcja kopiuj i wklej xD.

Dodam że bocik jest napisany do gry Rohan online pozwala mi na samotna akce postaci typu zaznacz wroga i mu przyluz a w miedzyczasie sie podlecz ^^. Jakby ktos wiedział co może być przyczyną tego że bot mi w grze niedziała poprosiłbym o odpowiedź z góry thx wielkie xD

Struktura bota:

Func stop()

exit

EndFunc

func start()

While 1

Send("{Tab}")

sleep(1000)

Send("{`}")

sleep(15000)

Send("{9}")

sleep(1000)

Send("{ }")

sleep(2000)

Send("{Tab}")

sleep(1000)

Send("{`}")

sleep(1000)

Send("{ }")

sleep(1000)

Send("{8}")

sleep(1000)

WEnd

EndFunc

while 1

hotkeyset("{HOME}","start")

HotKeySet("{END}","stop")

WEnd

Opublikowano

A czy ta gra nie ma zadnego gameguarda? ;)

Send("{ }")

I co to jest?

Jesli chcesz wyslac spacje to wstaw {SPACE} :P

Opublikowano

Ok to znaczy że GameGuard blokuje mi bota który w rzeczywistości w nią nieingeruje też jest chyba ważne to że GG z gry nic nierobi jak uruchamiam bota chodzi mi o jakieś info lub wyłączanie programu albo Clienta

Thx za Spacje xD

Opublikowano

Ja tylko pytam czy posiada gameguarda... niekoniecznie to jego wina.

Bo kod ktory podales jest raczej poprawny... :)

Opublikowano

Tak gra posiada Game Guarda niewiem dokladnie co zrobić aby bocik wraz znią współpracował moze ktoś ma jakieś pomysły?

Opublikowano

Tak gra posiada Game Guarda niewiem dokladnie co zrobić aby bocik wraz znią współpracował moze ktoś ma jakieś pomysły?

szczerze mowiac to nie bardzo znam sie na omijaniu GG, ale z tego co mi wiadomo potrzebowal bedziesz bypassa ;)

Opublikowano

Rozumiem że mam to ściągnąć?

Xpadder kompilator w wersji: 3.2.4.9

Jak mógłbyś podaj jakieś info na ten temat xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...