Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C9 vs OMG, SKT vs FNC

nekoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, kto wygra te bo3 mecze? 

Taka mała bukmacherka tutaj, w pierwszym meczu stawiam na C9 bo uwielbiam tą drużynę, co do FNC no to już raz przegrali z SKT na tych allstarsach, mam nadzieję, że teraz im się odwdzięczą wygrywając bo3.

Bardzo liczę na finał C9 vs FNC lecz to mało możliwe:)

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

boże przeciez oni już grali, a ten mecz co grali możesz sobie obejrzeć na lolesports bądź za kilka godzin powtórka na twitch.tv

Opublikowano

wybaczcie mój błąd nie wiedziałem, że to rebroadcast, OMG i SKT grają w finale.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Szkoda, że C9 nie doszło do finału. Jakby Hai był zdrowy to na pewno mieliby większą szansę na to, zwałszcza, że już wczoraj wygrali z OMG grając z subem.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

na pewno była to po części wina linka, nie mógł się w tf odnaleźć, czasem gonił po tego fraga, że umierał.

hai by na pewno lepiej zagrał, jestem tego pewien w stu procentach, kampa na sneakiego też im się udała, zobaczyli że dobry adc i jungler to trzeba ich tępić.

Opublikowano

akurat mecz skt z fnatic nie był ciekawy, bo to było wręcz pewne, że nie będą mieli szans, rozjebali ich do zera, nic fnatic nie mógł zrobić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...