Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy24 - offline

h4rdc0re988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zauważyłem, że refy24.pl przestały pracować. Wie ktoś dlaczego oraz czy wrócą do tego? W niedalekiej przyszłości chciałem od nich je kupić, bo była to najbardziej wiarygodna strona. Może zna ktoś jeszcze jakąś (bez aukcji z allegro, bo nie jestem do nich przekonany).

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Dzisiaj zauważyłem, że refy24.pl przestały pracować. Wie ktoś dlaczego oraz czy wrócą do tego? W niedalekiej przyszłości chciałem od nich je kupić, bo była to najbardziej wiarygodna strona. Może zna ktoś jeszcze jakąś (bez aukcji z allegro, bo nie jestem do nich przekonany).

bol forum--> martkerplace i tam masz approved servce z reffami anie jakies poalczkowe refy

IQpyWN8.png

Opublikowano

"Problemy techniczne" XDD. Pewnie dlatego, że teraz bol nie jest dla free userów do jutra i nie może levelować biedak, rak chuddyni.

Najlepiej bierz od BoL.com albo zapytaj raka chuddyniego (ma taki nick na mpc) kiedy będzie sprzedawał te refy. Albo po prostu ogarnij ten poradnik na Sorake i rób refy bo właśnie tak ten chuddyni robi refy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...