Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do osób zbanowanych za Trainer.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Czy wy dostaliście bana po np. zarobieniu 5kk mln czy ogl. Po jakim czasie?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Aha, czyli to zależy od ilości zgłoszen? I ban jest odrazu na Origin że wszystkie gry są zablokowane?

Opublikowano

Tego już nie wiem.

Na wszystkich 3 kontach miałem tylko FIFA 14.

Te na którym zarobiłem najmniej ma zablokowane tylko ultimate team, pozostałe zostały wykluczone.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Kurna.. to ja sporo ryzykuje mam  4kk zarobione (Naprawde mam 1.4kk nie pytajcie jak to zrobiłem...) a mam sporo gier ;x

Opublikowano

Taki skład z samych TOTS i IF zrobiłem za kasę z trainera w miesiąc - 13kk w miesiąc się dało zrobić.

to dobry link ?

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

dużo moich znajomych tak miało ze jak im konta blokowali to tylko Ultimate team a tryb sezony w fifie czy kariera normalnie funkcjonował, zablokowali po prostu dostęp to UT lecz slyszalem ze mogą Ci cale konto zablokować, wszystkie gry itp..

Opublikowano

Chodzi o bocenie 100k dzinnie czy 5kk od strzala bez uwazania na limity  ? :) moj kolega od ponad 30kk farmi na jednym koncie i nic sie nie dzieje po ile che w jeden dzien.

Opublikowano

Chodzi o bocenie 100k dzinnie czy 5kk od strzala bez uwazania na limity  ? :) moj kolega od ponad 30kk farmi na jednym koncie i nic sie nie dzieje po ile che w jeden dzien.

Tak tylko że w rankingu Top100 typek który ma pierwsze miejsce ma 12kk:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...