Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc OUT BOX - wywala z gry

wolnywyborca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem wczoraj za NX , famasa PL _ 8slot dziś wchodzę do gry i chce tego famasa uaktywnić klikam OUT BOX i robi mi OUT GAME :O czyli wywala mi odraz z gry i za każdym razem i nie wiem co zrobić bo mam tam tego famasa i random_Box2 . Ktoś również ma taki problem czy pisac do ne(x)ona ?

Opublikowano

Zrób checkfiles i wyłącz antywirusa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zrobiłem checkfiles a antywirusa nie mam bo wczoraj formatowałem kompa ale mam wszystko aktualizowane i nie wiem w czym tkwi problem a kilka dni temu kupiłem premium i działało ok a dziś nie mogę tam wejsc po zakupie famasa . Dodam jeszcze że zakupiłem i wcześniej grałem na starym kompie a teraz kupiłem nowy i zaczeły się problemy bo jeszcze dwa razy kick - z rooma i wtedy mi się też warrock wyłączył a dodam że bez żadnych haków gram . trochę lipa bo nowy komp a pograć nie można :/

Opublikowano

Posiadasz Net. Framework 4 i C++ 2010? Jak nie to zainstaluj ew. przeinstaluj.

Przeczysc kompa CCleaner'em i napraw za pomoca jego rejestry.

Jakie programy masz odpalone w tle?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Przeinstaluj WR'a.

MAL

Opublikowano

Wylacz antywirusa, pobierz NET Framework 4 i C++ 2010. Ew pobierz jeszcze raz, bo moze byc cos z instalka.

MAL

Opublikowano

Mam wszystkie te programy i dalej nic antywirus wyczony i nic nie pomaga przeinstalowalem go juz z 10 razy i dalej nic a najgorsze jest to ze wyslalem 4 sms za 30 i nie moge grac

Opublikowano

A pobrales od nowa czy r obiles to samo ta samoa instalka? Wylacz antywirusa przy pobieraniu instalki.

MAL

Opublikowano

Cofnij wersje warrock'a w pliku version.cfg

Kazda wartosc zmien o 1 mniejsza od aktualnej.

MAL

Opublikowano

Jak jest 0 to zostaw tak jak jest.

Upewnij się jeszcze, czy masz wszystkie aktualizacje windows'a oraz Service Pack

MAL

Opublikowano

Wyskakuje ci jakis blad? Jaki system posiadasz? Dodaj WR'a do wyjatkow w antywirusie i przeskanuj caly system. Przeczysc go Ccleanerem i napraw rejestry za pomoca tego programu.

MAL

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...