Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt na czaso-zmieniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tego skryptu nawet nie próbujcie krytykować bo wiem że jest strasznie prosty ale ja go po prostu tak z nudów napisałem, a potem pomyślałem że może się przydać początkującym administratorom. Wystarczy wpisać /cz i otrzymujemy węgiel który poprzez naciśnięcie ppm sprawia że staje się dzień a poprzez naciśnięcie lpm staje się noc. I to cała filozofia nic nadzwyczajnego, ale nie trzeba wpisywać "/day" lub "/night" wystarczy jedno kliknięcie myszy :D. jedyna permissja to "cz".

skrypt:

command /cz:
	trigger:
		if player have permissions "cz":
			give coal named "&2&o&l&n&k!!!!!!!" to player
on rightclick with coal:
	if name of player's tool is "&2&o&l&n&k!!!!!!!":
		execute console command "day"
		send " &6&li stal sie dzien" to player
on leftclick with coal:
	if name of player's tool is "&2&o&l&n&k!!!!!!!":
		execute console command "night"
		send " &6&li stala sie noc" to player 

UWAGA!!! Skrypt wymaga pluginu essentials !!!

mam nadzieję że komentarze będą pozytywne mimo takiego sobie skryptu xD.

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Opublikowano

tego skryptu nie da się bardziej rozbudować bo niby jak ? xD a jęśli chodzi o ogólnie bardziej rozbudowany skrypt to mam ciekawy na event :D

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Opublikowano

a bo ty myślisz że jako dla graczy itp. Coż to da się zrobić lecz byłoby to "niebezpieczne" bo byłoby dwóch ludzi jeden chce noc a drugi dzień oboje mają ten węgiel i lagują serwa więc uważam że to nie jest dobry pomysł. Dałem to jako bardziej narzędzie dla adminów tak aby oni tylko mogli zmieniać dzień na noc i odwrotnie. A jak się chce dać to na przykład moderatorowi to jest permissja "cz" więc nie ma problemu :D

Moje skrypty na mpc:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...