Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multikonta na facebooku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Napisałem temat jeszcze raz bo spadł i nie dostałem oczekiwanej odpowiedzi, a odświeżyć nie mogę bo mój post ostatni był.

W jaki sposób zakładać konta na fejsie żeby nie trzeba było weryfikacji robić?

Za każdym razem jak rano siadam na kompa mogę zrobić 3 konta, przy 4 już się włącza weryfikacja, a potem za kilka godzin znowu mogę 3 konta. Ktoś wie o co konkretnie chodzi? Na pewno nie o zmianę IP, tzn resetowałem ruter i to nic nie dawało, chociaż ktoś mi ten sposób polecał.

Zauważyłem też że jak 1 raz instaluje przeglądarkę, to mogę na niej kolejne 3 konta, jednak jeśli przeinstaluje przeglądarkę to blokada nadal jest? Czyli cookies zapisują się na kompie? Tzn nwm czy cookies, ale jakieś dane się zapisują na kompie, wie ktoś może jak to usunąć? Może to jest klucz? Bo usunięcie cookies i pamięci podręcznej nie pomaga, jeśli czyszczę za pomocą przeglądarki.

Błagam pomóżcie, potrzebuje dużo kont na fejsie. :X

Opublikowano

Jesteś tak zdesperowany, żeby lajkować sobie zdjęcia z multi na fb?

Ściągnij operę i dodatek ZenMate do zmiany ip.

Albo Firefox i AnonymouX

Opublikowano

Czyść ciastka i IP :)
Pamiętaj żeby być wylogowanym i zamykać za sobą każdą furtkę.
Jedno IP = 1 komputer = jedno konto 

f.png

Opublikowano

Zainstaluj ccleaner'a i tam sobie czyść komputer .. tzn tym gównem tam ogarniesz chyba xD 

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...