Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące 3 czołgów IV tieru

UIUIN_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje że w matilde hetzera i amx 40 teraz więcej pocisków wchodzi nawet od III ?

Jak grałem na 8.7 lub wcześniej amx 40 stałem w miejscu i nic mnie nie przebiło a teraz nawet jakieś słabe czołgi z standardowym działkiem przebijają

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Poprawiły się umiejętności graczy i wiedzą, gdzie strzelać. Nie było żadnych nerfów, ani buffów.

Opublikowano

Gdy  B1 nie przebijał w bok wieży amx 40 a teraz gdy kolega to próbował  to przebił i ja też byłem zdziwiony że hetzer bez problemu przebija hetzera normalnie był rikosze lub nieprzebicie

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Nic nie zmieniali. Próbuj ustawiać się pod kątek, to bardzo pomaga. 

Opublikowano

Gold pociski wszedły za kredki i są skutki ;)

Na tych tierach 3/4 graczy to pomidorki i nie mają pojęcia o rodzajach pocisków. Lepsi gracze strzelając do matyldy przełączą na gold'a, ale spokojnie można wyjeżdżać na 1 linię ww. czołgiem.

Opublikowano

Na niskich z kontem premium to można tylko z samego golda strzelać i się na plus wychodzi. Dla przykładu - ostatnio jak robiłem misje na 75 wygranych lekkimi to grałem Valentine II załadowanym po brzegi goldem. Wszystkie bitwy były na plus. 

76561198001815076.png
Opublikowano

Matilda jest twarda, lecz wymaga umiejętności grania tym czołgiem. Hetzer nie jest twardy, wiec wszystko w niego wchodzi.

Dużo osób gra na niskich tierach, wiec nauczyli się weak spot'sów.

Opublikowano

z IV tierow posiadam tylko su85b ale ten nie ma problemow nawet z HT 6 tieru 

co do tematu to z IV tierow tylko t40 dostalo lub ma dostac nerfa do zasiegu widzenia .

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Matilda jest twarda, lecz wymaga umiejętności grania tym czołgiem. Hetzer nie jest twardy, wiec wszystko w niego wchodzi.

Dużo osób gra na niskich tierach, wiec nauczyli się weak spot'sów.

Hetzer jest twardy :)

Opublikowano

Hetzer jest twardy :)

60mm pod jakimś kątem? W dolną płytę wszystko wchodzi, nie mówiąc o bokach i tyle, gdzie jest raj dla magazynków.

Edit:

Dawits, rly?

Opublikowano

Hetzer jest mięciutki. Przeciętny gracz który troszkę się zainteresuje różnego rodzaju forami i poradnikami wie gdzie strzelać żeby weszło. Na IV tierach nic się nie zmieniało a amx 40 przy dobrym kontowaniu nie jest wcale taki łatwy.

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Hetzer jest mięciutki. Przeciętny gracz który troszkę się zainteresuje różnego rodzaju forami i poradnikami wie gdzie strzelać żeby weszło. Na IV tierach nic się nie zmieniało a amx 40 przy dobrym kontowaniu nie jest wcale taki łatwy.

Nie powiedziałbym, że mięciutki, bo sporo odbija.

AMX'a 40 można przebić chociażby w właz, wiec trzeba znać tylko WS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...