Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World wyrzuca do pulpitu!

Perso320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu borykam się z bardzo denerwującym problemem. Podczas wyszukania przeciwnika w Fife World gra po paru sekundach  wyłącza się i żaden komunikat nie wyskakuje ani nic... Dodam  że ten problem zaczął się kiedy wprowadzili tą aktualizacje nr5 przed tym gra działała IDEALNIE. Próbowałem różnych sposobów jakie były w google np. Pobierałem i instalowałem Orgina i grę od początku, pobierałem najnowsze sterowniki, robiłem formata, skanowałem komputer Malwarebytes Anti-Malware oraz czyściłem go CCleaner i nic.. Próbowałem też wyszukać problem poprzez program Procman ale jak już nacisne  Ctrl +E to nie wiem gdzie ten program co wyłącza grę się wyświetla. Aha i zapewniam że komputer spełnia wymagania gry więc już nie będę pisać.Proszę o jakieś propozycje

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie ma co kombinować.

Najlepiej napisz tutaj:

Support

Angielski

https://help.ea.com/

(zmień język na US english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Jak się strona załaduje zjedź na sam dół i kliknij Looking for something else.
Wybierz CONTACT US i postępuj zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami

Polski
telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12.00 do 21.00).

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A jakieś inne pomysły?

Już ci nic nie pomożemy skontaktuj się z ea

Kontakt 

Nie ma co kombinować.

Najlepiej napisz tutaj:

Support

Angielski

https://help.ea.com/

(zmień język na US english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Jak się strona załaduje zjedź na sam dół i kliknij Looking for something else.

Wybierz CONTACT US i postępuj zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami

Polski

telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12.00 do 21.00).

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dzisiaj pobrałem grę Ghost Recon i ona też mnie wyrzuca do pulpitu, czyli że to musi być spowodowane czymś innym... Wymagania komputer spełnia.

Czy to może być przyczyna inetrnetu bo mam bezprzewodowy LTE z Plusa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...