Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultra Lagi

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie meczyka i tu nagle rozłączyło...myslałem że to przez mój net ale po połączeniu okazało się że wszystkich wywaliło na minutę. Przeciwnicy mieli 1 lvl, wszystko się zbugowało ale na szczęście wygrałem. Też macie lagi ? Nie polecam grac rankedów.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

ja jebie, wygralem rankeda a mi punktow nie dodalo. To samo mialem ...

Opublikowano

Są masaaaakryczne lagi. Rito jak zwykle zbiera tone hajsów, a na ogarnięcie serwerów ich nie stać :<

Opublikowano

Lagi są nie do opisania. Gram rozgrywkę i mnie co 3 minuty wywalało. Tylko akurat dobrze, że miałem ogarnięty team to wygraliśmy xD
Riot nie stać, aby cokolwiek zrobić z lagami :(

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Też miałem lagi. Graliśmy 2v4, niestety ja grałem w dwójke z topem ;/ Nawet loss prevented nie dali...

Opublikowano

nie zawsze ci dadza :P niestety automat tego nie obsluguje tylko pracownicy :P nie zawsze uda im sie wszystko wylapac w koncu to ludzie nie maszyny ;P a tak wg  to nie wiem czym sie dziwicie standard na EUNE wiec .. ;) 

Opublikowano

Nie wiem czy to rito czy jakiś cziter (nie wiem czy aktualnie działa drop hack) ale wczoraj jak wygrywaliśmy to nagle cały team wyjebało w jak chciałem zreconectować to nagle wywaliło ekran wyników z napisem defeat i -10lp wtf? ;{}

Opublikowano

Ja dzisiaj zaczynam rankeda tu pyk zbanowane, postacie wybrane, zaczynamy się ładować i jeb wywala do ekranu i "ponów połączenie" klikam i z powrotem wywala. Po kilku razach nie mogłem nic odnowić bo było zwykłe okno, wchodzę w historie a tam nie ma żadnej gry. EUNE <3

Opublikowano

@ref...lagi wróciły...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...