Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2014/05/09 AKTUALIZACJA GRY 13 MAJA

DesperoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Listen up Soldiers!

On Tuesday May 13th @ 08:00 UTC we will be performing maintenance with a new game release (1.63.254274.0). We expect this to take approximately 60 minutes and while we do not expect any downtime there may be some intermittent connection issues as servers are restarted.

Following this brief period when launching the game again you will be prompted to update to the latest game version.

Jak sadzicie, co to bedzie ?

Pojawil sie tez komentarz od goscia z EA, ze bedzie to cos, co spodoba sie graczom, ktorzy nie grali jakis/dlugi czas.

Opublikowano

Widziałem ten post zaraz po dodaniu i Fixnow pisał o naprawieniu 3 bugów. Jeden jest związany z wywalaniem z gry w czasie dołączania lub opuszczania serwera. Kolejne dwa to bugi na basra rush. Z tego co pamiętam to jeden z nich związany jest z respieniem na początku 2 fali, za granicami rozgrywki. Pisał jeszcze, że nie zaczęli pracy nad jednym bugiem z 1 fali.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

NARESZCIE! 

W końcu naprawią ten cholerny bug wywalający grę po wyjściu z serwera. Jeszcze tylko jakby dodali możliwość wyboru drużyny do której chcemy dołączyć...

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

NARESZCIE! 

W końcu naprawią ten cholerny bug wywalający grę po wyjściu z serwera. Jeszcze tylko jakby dodali możliwość wyboru drużyny do której chcemy dołączyć...

Teoretycznie masz taką możliwość klikając w menu wyboru postaci pomiędzy RU a US, ale w praktyce nic to nie daje.

Po prostu musisz kliknąć na nazwę serwera i na prawej stronie pod mapką masz napis gracze, kliknij go i obserwuj, aż będzie 2 graczy mniej w drużynie do której chcesz dołączyć, klikasz dołącz i po kłopocie.

Sorry, że dopiero teraz o tym Wam piszę, ale myślałem, że wiecie. :D

@Topic

Albo skoro coś dla starych graczy, to może wrócą bronie sprzed nerfa, albo dodatki z magazynu do sklepu dadzą? :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Sprzed nerfa? To tylko l85 i famas na double do końca gry, qbb+ mg36. Proszę Cię, za dużo osób ma stare bronie na pb.

Opublikowano

Teoretycznie masz taką możliwość klikając w menu wyboru postaci pomiędzy RU a US, ale w praktyce nic to nie daje.

Po prostu musisz kliknąć na nazwę serwera i na prawej stronie pod mapką masz napis gracze, kliknij go i obserwuj, aż będzie 2 graczy mniej w drużynie do której chcesz dołączyć, klikasz dołącz i po kłopocie.

Sorry, że dopiero teraz o tym Wam piszę, ale myślałem, że wiecie. :D

@Topic

Albo skoro coś dla starych graczy, to może wrócą bronie sprzed nerfa, albo dodatki z magazynu do sklepu dadzą? :P

A można dzięki temu można uniknąć  "noob" teamu? :D Mam dość grania z ludźmi, którzy mają jedno,wspólne KD (1/10)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Nie wiem, nie graj na oficjalach. Albo graj na klanowych. Szczególnie na P4W clan(sarkazm ;) ).

Mam jeszcze takiego hacka, który działa 1 na pierdyliard. Jak masz znajomego i do niego dołączasz, to jest 1 na suchyliard, że będziesz z nim.

Opublikowano

nie gralem z 2-3 tyg. nwm czy jeszcze w to zagram ale gdyby przywrocili c4 ladowane z ammoboxa, dawne op-pukawki itd. to bym sie zastanowil.

ale znajac ich...

Opublikowano

W sumie się dziwie, że Fixnow usunął co będzie zmieniane. Mam nadzieję, że coś więcej niż te 3 naprawione bugi. Albo usunął, bo jednak ich nie naprawili :D Jeśli coś więcej dodadzą to mam nadzieję, że to będzie coś przez co będzie opłacało się wracać do gry.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ja tam mam w dupie to czy team jest noob, czy nienoob, gdyż i tak zawsze gram solo i jestem pierwszy w rankingu. Jedyne co robię, to jestem w stanie wyskoczyć z jeta, aby rzucić komuś apteczkę.

Opublikowano

To co będzie zrobione w nowej aktualizacji.

Summary of changes in game release (1.63.254274.0):

• [bug Fix]: Fixed a game crash that could occur if a player joined a server and exited it immediately.
  • [bug Fix]: Fixed an issue in Basra Rush Stage 1 where a user could spawn out of combat and die if killed after the m-coms have been destroyed and Stage 2 has not been started yet.
  • [bug Fix]: In Basra Rush Stage 2, defenders will no longer spawn out of bounds.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

<p>

To co będzie zrobione w nowej aktualizacji.

Summary of changes in game release (1.63.254274.0):

• [bug Fix]: Fixed a game crash that could occur if a player joined a server and exited it immediately.
  • [bug Fix]: Fixed an issue in Basra Rush Stage 1 where a user could spawn out of combat and die if killed after the m-coms have been destroyed and Stage 2 has not been started yet.
  • [bug Fix]: In Basra Rush Stage 2, defenders will no longer spawn out of bounds.
Czyli nic nie zrobili, jak zwykle. Miało nie być customization lag, a cały czas jest. Tego update nie powinno być, chyba, że nas czymś zaskoczą

Opublikowano

Ja tam mam w dupie to czy team jest noob, czy nienoob, gdyż i tak zawsze gram solo i jestem pierwszy w rankingu. Jedyne co robię, to jestem w stanie wyskoczyć z jeta, aby rzucić komuś apteczkę.

Ahmed,wiele razy plakałeś że nie umiesz wcale grać i masz kd na minus. Jaka więc jest prawda?

Opublikowano

Taka prawda, że wtedy byłem jakiś niepełnosprytny  i podczas gry myślałem o wszystkim, tylko nie o grze. Teraz powróciłem do formy i wszystko jest ok. Na Medyku już 28 lv, a K/D mam prawie 20.000/10.500. Jeżeli nadal będę się doskonalił, a nie cofał to może wyjść 2.0, a wtedy i podwyższę wartość swojego konta i będę miał większe szansę na przyjęcie do klanów.

Opublikowano

Taka prawda, że wtedy byłem jakiś niepełnosprytny  i podczas gry myślałem o wszystkim, tylko nie o grze. Teraz powróciłem do formy i wszystko jest ok. Na Medyku już 28 lv, a K/D mam prawie 20.000/10.500. Jeżeli nadal będę się doskonalił, a nie cofał to może wyjść 2.0, a wtedy i podwyższę wartość swojego konta i będę miał większe szansę na przyjęcie do klanów.

Klany przyjma Cie tylko wtedy gdy bedziesz mogl gadac, siedziec na tsie, rozmawiac, grac razem i wspolpracowac, a nie grac na k/d. No i nie zgrywajac przemadrzalego masz jakies szanse. :P

Opublikowano

Na grach klanowych i tak miałbym staty po 10/11 15/15 itp. Jeżeli nadal chcecie na ten temat rozmawiać, to chodźcie do pogaduszek, bo tutaj powinno rozmawiać się o aktualizacji, która i tak nic nie wprowadza, bo na baskrze nie gram. Ale ostatnio na Mashtuur coraz lepiej mi idzie.

Opublikowano

Na grach klanowych i tak miałbym staty po 10/11 15/15 itp. Jeżeli nadal chcecie na ten temat rozmawiać, to chodźcie do pogaduszek, bo tutaj powinno rozmawiać się o aktualizacji, która i tak nic nie wprowadza, bo na baskrze nie gram. Ale ostatnio na Mashtuur coraz lepiej mi idzie.

Widac, ze nie zmadrzales i zapewniam Cie, ze niecmialbys takich statow na klanowkach . xD

Aktualizacja wprowadza wiele, po prostu jej nie rozumiesz. Autorow gry nie obchodzi jakis ahmed, ktory nie gra na basrze, tylko ogol graczy. Pozdro.

Opublikowano

Czy ktoś już sprawdzał co tak naprawde wniosła ta aktualizacja ?

Mimo dodania nowych ikon nie wprowadzono dodatkowych leveli.

- Naprawiono Bug na Basrze Rush (stacja)

- Spawnpointy na jednej z fal.

- I chyba najwazniejsze, czasem sie trzeba bylo laczyc kilka razy na jeden serwer i w efekcie ciezko bylo wejsc, teraz nie rozlacza podczas ladowania.

Opublikowano

Dziś po aktualizacji rozłączyło mnie 2 razy gdy pasek ładowania doszedł do końca. Jeśli ten problem mieli rozwiązać to aktualizacja go nie rozwiązała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...