Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój film

ErniKrzyzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muzyka coś nie pasuje.Mógłbyś trochę szybciej skakać :3 myślę że jakiś serwer tobie by się przydał żebyś się poduczył :D

Opublikowano

Występowały legi, ale nie często.

Muzyka według mnie nie pasuje pod żadnych pozorem.

Mogłeś coś mówić, aby nie było tak nudno ;_;.

Jak na początek może być, lecz staraj się robić to lepiej ;).

Opublikowano

Boże, Kaen do Minecrafta, ja pier&ole... Tak jak pan z pierwszego posta- szybsze tempo by tu pasowało. Przydałoby się nagrywać w widescreen też.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

1. Muzyka nie pasuje do filmu

2. Czarne paski bo bokach

3. Zero efektów specjalnych

4. Słaby parkour 

1j90lz.jpg

Opublikowano

Chłopie, to jest speedrun, nie możesz się zatrzymywać co blok i przymierzać do każdego skoku. Nie mówiąc o tym, że pod koniec oszukiwałeś i nie udawało Ci się wcelować w platformy, skakałeś po ozdobnym terenie, a nie po parkourze.

Takiej muzyki możesz słuchać na podwórku z kolegami, a nie jako podkład do filmu. Powinieneś zdecydować się na coś innego.

→ Przenieś się do lepszego świata!

Opublikowano

Spoko filmik spokojna muzyka, czego  wy od niego chcecie skoro tacy  z was profesjonaliści to nagrajcie sami coś a nie hejcicie go za nic.

junior.jpg

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...