Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] (BETA) Zakrea #1 Pierwsze wrażenia

scot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@f5 - wkrótce drugi odcinek z beta testów pokazujący już bezpośrednio nowości z serwera Zakrea :)

Opublikowano

Całkiem fajnie wypada ten serwer.

Po prezentacji myślałem, że to będzie kolejny syfiasty serwer, a tu się okazuje, że to takie brzydkie kaczątko było.

Powiedz, żeby podrasowali prezentacje :)

24b5car.jpg

Opublikowano

Całkiem fajnie wypada ten serwer.

Po prezentacji myślałem, że to będzie kolejny syfiasty serwer, a tu się okazuje, że to takie brzydkie kaczątko było.

Powiedz, żeby podrasowali prezentacje :)

Serwer prezentuje się świetnie. Zapraszam do obejrzenia drugiego odcinka z beta testów. Są tam pokazane z grubsza najistotniejsze rzeczy.

Opublikowano

Przy zakładaniu postaci ni widać zmian wyglądu "bo są już ubrane" - zajebiście bezużyteczna "nowość"

kolekcjonerstwo wydaje się lepszym rozwiązaniem niż przyjmowanie i wykonywanie questów, które trzeba przeczytać, żeby móc je wykonać.

to czego brakuje mi w metku to jakiegoś porządnego drzewka skilli (nawet dodatkowych) czy jakichś zadań (nie tych, za którymi musimy biegać do npc)

i czemu nigdzie nie ma poziomowania itemków typu common / uncommon / rare / legendary

Hejo

Opublikowano

Przy zakładaniu postaci ni widać zmian wyglądu "bo są już ubrane" - zajebiście bezużyteczna "nowość"

Nie chodzi o nowość tylko wrażenia estetyczne ;)

kolekcjonerstwo wydaje się lepszym rozwiązaniem niż przyjmowanie i wykonywanie questów, które trzeba przeczytać, żeby móc je wykonać.

Świetnie spełnia swoją rolę

to czego brakuje mi w metku to jakiegoś porządnego drzewka skilli (nawet dodatkowych)

Dodali tylko po 1 skillu i co? Nikt tego nie chce, każdy woli starego klasycznego metka gdzie woj i ninja mają 5 skilli. Myślisz że drzewko skilli wypadłoby lepiej? Nie sądzę.

czy jakichś zadań (nie tych, za którymi musimy biegać do npc)

Mógłbyś sprecyzować? Napisanie questa to nie jest rzecz trudna, a to że większość kończy się na "pogadaj z.../zabij ..." to już inna bajka.

i czemu nigdzie nie ma poziomowania itemków typu common / uncommon / rare / legendary 

Za jakiś czas będzie, daje słowo. Już dawno interesował mnie motyw odniesienia niektórych rzeczy przykładowo z wowa do klimatów metina :)

Zapraszam również do oglądania drugiej części, występuję tam z Administratorem tego serwera przez co wszystko jest wyjaśnione dokładniej i pokazane jest o wiele więcej rzeczy, niż tylko to co widać po wejściu do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...