Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem WMP i Sony Vegas Pro 12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co zrobić jak np. wgram sobie jakiś film na komputer to automatycznie mam go otwieranego tylko przez VLC Media Player a typ pliku mam avi .avi lecz jak chce go otworzyć przez sony vegas pro 12 to już mi pliku nie chce otworzyć :/ tak samo jak najpierw zmienie z VLC na np. allPlayer to też mi nie chce otworzyć w vegasie :/ co robić ??

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Dalej to samo, wątpie że tu kodeki pomogą. Może sony vegas by otwierał pliki gdyby to sie nie otwierało automatycznie przez VLC media player... nwm jak to usunąć 

Dodam jeszcze, że jak zmienie typ otwieranego pliku z vlc na np. allPlayer to nie mam normalnej ikonki filmu tylko taką białą kartke z małym obrazkiem allplayera. a obok przy nazwie pisze tylko (avi) a nie pisze już allPlayer... 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podstawowe pytanie.

Próbowałeś przez ppm na film -> otwórz za pomocą -> wybierasz program

Lub poprostu otwierasz vegasa i tam wrzucasz film. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...