Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego zaczac?

Snazzlie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od wakacji planuje przerabiać mój stary komputer (ok 6lat) działa lepiej niż mój teraźniejszy laptop (1 rok) i teraz pytanie. Jakie częsci po kolei wymieniać? Ja chciałem na początek kupić 16GB ram. Opłacalne? czy lepiej Procek lub grafe pierwszą?

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Podaj najpierw zasilacz i obudowę od tego zaczniemy :)

A najlepiej podaj cały sprzęt

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Wiesz co, jestem za granicą a komputer jest w polsce :x możecie podać też obudowe i zasilacz bo na tą chwilę nie moge ci powiedzieć

w Wakacje do wydania bd miał około 800zł. Więc myśle że od czegoś można zacząć

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Najlepiej zacząć od podstaw czyli pierwszy zasilacz uzbieraj na Deusa G1 600W około 250 zł. Obudowa Gladius M40 200zł. I jak masz na płycie głównej pamięci na DDR3 to możesz kupić 16GB albo 8GB i potem zbierać na nowego procka, płytę główną i grafe

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Bez informacji o Twoim sprzęcie nic nie zdziałamy.

Najlepiej zacząć od podstaw czyli pierwszy zasilacz uzbieraj na Deusa G1 600W około 250 zł. Obudowa Gladius M40 200zł. I jak masz na płycie głównej pamięci na DDR3 to możesz kupić 16GB albo 8GB i potem zbierać na nowego procka, płytę główną i grafe

Tylko po co przy tak niskim budżecie, skoro równie dobrze może brać VS 450W/G1 500W oraz Z1/Z3? 16GB - chyba żart.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...