Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział Metin2? Ankieta. Tak Czy Nie? Teksturki.

Kordikk

Jestes za tym, aby stworzyc taki dzial?  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Lub chociaz Podpiety Wątek w tworzeniu serverow... Jezeli ktorys z tch pomyslow Ci sie podoba to zaglosuj na TAK. Nie wiem gdzie się z tym zgłosić, a widze coraz wiecej tekstur/grafik przedmiotow/skilli itp. do Metin2. Poki co wg. mnie nie ma odpowiedniego działu do zamieszczania tego typu rzeczy. Modyfikowanie klienta jest napewno rzeczą ciekawą i wiele doświadczonych osob w zakresie grafiki, mogloby sie tym zainteresowac. Jest wiele prosb o wysylanie na PW, bądź dodanie downloadu do grafiki, ktora ktos sie "chwali". Napewno do stworzenia takiego dzialu, bylyby potrzebne osoby, ktore dodalyby cos na poczatek. Wiec jesli zaglosowales na "Tak." i jestes w stanie zrobic jakas grafike na poczatek, napewno pomogloby jezeli bys takową wykonał i zaprezentowal w tym temacie razem z dowloadem :). Byc moze ten temat nadaje sie odrazu do kosza.... Byc moze dzieki niemu powstanie nowy dzial :) Pozdrawiam i prosze moderatorow/administratorow o regularne zagladanie tutaj w razie odpowiedzi :)

Opublikowano

Jestem za, why? Coraz więcej osób wrzuca teksturki skiny itd. Przydało by się to aby nie było chaosu w dziale tworzenia servów.

Opublikowano

Jezeli macie dodawac posty typu "jestem za" albo napisac w poscie cos, co ja juz napisalem w glownym poscie tematu to lepiej nie piszcie nic ;/

Opublikowano

Jestem za, iż coraz więcej tych textur itp na forum i niedlugo bedzie cieżko coś znaleść... Bo przed szukaj to nic nie znajdziesz bo nie dziala ... Napiszesz np: Textury to wyjdzie Ci tematy np; Client a w nim ktoś napisal, ze przydaly by sie textury ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaskocze was

Jestem na NIE ;p

Uważam, że tworzenie serwerów prywatnych zgadza się z modyfikacjami clienta chodź w 60%

Jest już za dużo działów..

Jeszcze chcieliśmy stworzyć "Black Market" ;p

Hmm, ale mam inny pomysł...

Aby zrobić PODROZDZIAŁ w Tworzeniu ;p

To by dla mnie było lepszym rozwiązaniem ;p

Pozdrawiam...

(Na razie nie głosuję ;p)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Też jestem na stanowcze NIE.

Co wy drugiego silkroada chcecie z działu metin2 zrobić?

Albo zrobić tak jak kaje zaproponował albo w dziale metin2 tworzenie stworzyć spis TuT'ów, Up'ów dotyczących modyfikacji.

Fw15x0y.png

Opublikowano

@NoMore no niby tak bo tych teksturek za dużo nie ma, a i ich dużo nie powstanie ;)

myślę tak jak NoMore, żeby zrobić Wątek w podpiętych i tam zamieszczać wszystkie swoje prace

Opublikowano

Moderatorzy drodzy. dzieki waszej opinii i userow z wieksza liczba postow, "nowsi" uzytkownicy patrza sie na wasze opinie... nie sa asertywni widzadz was w tym temacie... i prosze czytac dokladnie temat kurwa mac ;/ Przepraszam ale napisalem EDITA, ze moze tez to byc temat podklejony... dodalem to po poscie SaskeLol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...