Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ciagly ekran ladowania.

Fananis

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem,wczoraj podczas gry przez przypadek wylaczylem komputer ręcznie (przyciskiem).
Dzisiaj chcialem wlaczyc komputer, lecz on sie nie wlacza, caly czas jest ekran ladowania, jak probuje uruchomic go ponownie to wyswietla sie Automatic Repair, po 30 minutach diagnozy wyswietla ze nie mozna poznac przyczyny i kaze mi przywrocic system, a potem sie laguje i nic nie mozna zrobic, help.

Mam windows 8

Play to have fun, not to win.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ze nie mozna poznac przyczyny i kaze mi przywrocic

chodzi o przywrócenie systemu? jeśli tak to odpal przez tryb awaryjny przywracanie systemu. jeśli to nie zadziała użyj partycji recovery (jeśli taką masz)

Opublikowano

jak probuje awaryjny wlaczyc to resetuje mi sie komputer i to samo, a mi wyskakuje samo że moge sobie przywrócić system, a jak klikam przywroc to znowu pojawia sie ekran ladowania tylko taki zlagowany.

Opublikowano

nie wazne juz, czekalem 2 godziny z tym zlagowanym przywroceniem systemu, az wkoncu sie przywrocil i dziala normalnie. Tak czy inaczej dzieki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...