Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będziesz robić misję na Super Pershing'a?

Ziółko.

Czy będziesz robił/a misję na SP ?!   

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz robił/a misję na SP ?!

• Tak, warto !
    • Nie, nie warto :(
    • Nie mam możliwości :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam możliwości, bo mam dostęp do WoT'a raz na 3 dni... Misja łatwa, ludzie ją w 3 dni robią, ale mi się jakoś nie chce. Ten czołg nie jest tego warty.

Opublikowano

Mam za mało czołgów, musiałbym rozwinąć wiele linii... nie ma sensu, nawet z mnożnikami trudno będzie. Ale kupiłem 9 miejsc w garażu korzystając z przeceny.

Opublikowano

Mam za mało czołgów, musiałbym rozwinąć wiele linii... nie ma sensu, nawet z mnożnikami trudno będzie. Ale kupiłem 9 miejsc w garażu korzystając z przeceny.

Ja tylko 14, w sumie już mam 45 :)

U mnie to samo, niektóre nacje już mam powyżej 8 tieru a nie widzę sensu odkupowania dla super persa którego już kiedyś miałem.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie opłaca się. Kiedyś zdecydowanie tak, ale teraz nie.

plusy czołgu:
minusy czołgu:
- Słaby pancerz

- Słaba penetracja

- Słaby dmg

- Wolny

To tyle ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Nie opłaca się. Kiedyś zdecydowanie tak, ale teraz nie.

plusy czołgu:

minusy czołgu:

- Słaby pancerz

- Słaba penetracja

- Słaby dmg

- Wolny

To tyle ;)

Pancerzu to on tragicznego nie ma, bo co prawda łyka pestki za zero, ale nie zawsze.

Mi penetracja może i by wystarczyła na VIIIt, bo mam przegrane 700 bitew na IS'ie-6 gdzie tam jest 175 penetracji i wielkiej różnicy nie ma. :P

Opublikowano

Pancerzu to on tragicznego nie ma, bo co prawda łyka pestki za zero, ale nie zawsze.

Mi penetracja może i by wystarczyła na VIIIt, bo mam przegrane 700 bitew na IS'ie-6 gdzie tam jest 175 penetracji i wielkiej różnicy nie ma. :P

SP w bitwie mógłby służyć jako przynęta na artylerię, ale na razie obrażenia zablokowane przez pancerz są zbugowane i nie opłaca się tego robić. Co prawda SP ma 190, ale IS-6 jest mobilny, zawsze łatwiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...