Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven nadal viable?

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagralem okolo 120 gier na rankedach rivenka, mam dobre staty i ogolnie KDA na + ale i tak mam nia 45.7 win rato

Nie wiem co robie zle skladam ja zaleznie od teamu - jesli sa 2 tank ( sup i jungle ) to ide full AD ale jesli 1 to zalezy czy jestem naffedowany

Ale glowne pytanie jest - Czy jest uzyteczna na topie ? 

(btw. gralem nia w jungli i powiem ze jest dobra xD wiec to nie trol jak riven pyka na jungli)

A co Wy myslicie nadal uzyteczna po nerfach i w obecnej mecie 

?

Opublikowano

Jak Ci dobrze nią idzie to czemu pytasz? Nie raz obserwuje gry, gdzie Riven carruje całe tfy, bo jacyś idioci ją nafeedowali :D

Jedna z lepszych postaci, która po nafeedowaniu jest w stanie wygrać całą grę.

Opublikowano

Jak Ci dobrze nią idzie to czemu pytasz? Nie raz obserwuje gry, gdzie Riven carruje całe tfy, bo jacyś idioci ją nafeedowali :D

Jedna z lepszych postaci, która po nafeedowaniu jest w stanie wygrać całą grę.

Bez nafeedowania też carruje teamfighty jak potrafisz grać B)

Opłacalna, mega mobilna, szybko robi jungle(można schodzić po golem) ściąga na combo.

Opublikowano

Nadal jest w mecie tylko nikt nią grac nie umie i tyle w temacie :)

Wygrasz linię to później easy gra. Kilka gierek z poziomu Platyn.

Słabe KDA dla mnie i tak, tak samo Win Rate caluje na koniec sezonu około 70% WR.

Gierki

996b66c6.png

Statystyki Riven

003a6675.png

Wracając do tematu, mega polecam grać/mainować Riven :)

Opublikowano

tvcb5S8.png

win ratio 73 %, 14 wygranych 5 przegranych z poziomu platyna 2/1/diamond5

istna kosa, jak grasz nią na topie to ubijasz topa idziesz na mida pushujesz topa idziesz na mida taki roam z nią jest, że pomagasz dużo, bo jest mobilna

w mecie na pewno

ORySFFZ.png

Opublikowano

tvcb5S8.png

win ratio 73 %, 14 wygranych 5 przegranych z poziomu platyna 2/1/diamond5

istna kosa, jak grasz nią na topie to ubijasz topa idziesz na mida pushujesz topa idziesz na mida taki roam z nią jest, że pomagasz dużo, bo jest mobilna

w mecie na pewno

ORySFFZ.png

No Beasty Riven na propsie jest xD.

Riven nawet bez BoLa koksi i jest w sumie nawet po tych nerfo-buffach dobra. Może już nie zrobi się na każdym first blooda na 2-3 lvlu z redpotem ale nadal kosi wielu.

Opublikowano

Build zawsze zależy od teamu - gdy jesteście mniej tankowaci to składasz randuina (albo banshee/visage) i ga na koniec, jak jesteście bardziej tankowaci to składasz samo ga.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

a ja ja buduje teraz bardziej pod off tanka ;) i druga maksuje tarcze :) nadal dobra jak umiesz korzystac z pasywki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...