Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerPL - nowy problem

komor51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio mam dużo problemów z kamerem do Metin2PL. Na początku, gdy próbowałem go włączyć wyskakiwał error,hackshield i gra się wyłączała.Spróbowałem od nowa skopiować metka, na nowo  zaintalować kamera i teraz jest jeszcze gorzej. Gdy uruchamiam moda przed admina, wyświetla się komunikat o nieprawidłowym dojściu, a gdy normalnie klikam już start mod wyskakuje error: python27.dll is is use! Na dodatek, wystarczy, że kamer nie jest nawet zainstalowany, jest tylko instalka, to nie mogę włączyć zwykłego PL'a, gdyż i tutaj mam komunikat hackshield. Dodam, że mam Win XP.

Edit:

Teraz, gdy odpalam normalnie znowu wyskakuje mi hackshield,ale o co chodzi z tym nieprawidłowym dojściem?? Jeśli nie miałbym tego komunikatu, prawdopodobnie wszystko by działało. Dodam, że wczoraj kamer śmigał uruchomiony przez admina bez zarzutów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...