Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod - Lipa, nie polecam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Twoje konto otrzymało automatyczną stałą blokadę na podstawie analizy logów systemowych. 

Na koncie zostało wykryte niedozwolone oprogramowanie. 
Od blokad systemowych nie przysługuje odwołanie czy złagodzenie kary."

GG KamerMod...

Opublikowano

W jakim celu utworzyłeś ten temat? :-)

Używając cheatów trzeba liczyć się z tym, że bana możesz dostać w każdej chwili, więc zapewniam Cię, iż jest to normalne zjawisko. :D

Opublikowano

Bo wiem że wielu jak nie większość użytkowników takich modów i innych hacków drwi z tego wszystkiego.
A bo ich GM nie zobaczy to bana nie będzie.
A bo się złapać nie dadzą.
Trzeba ludzi uświadamiać, bo mogą stracić wiele.
No i szczególnie ten Kamer Mod, który jest do dupy, na 3 kontach dostałem bana, na każdym w przeciągu 3-5 dni od używania.
Także ludzie muszą wiedzieć jak jest...

Opublikowano

Bo wiem że wielu jak nie większość użytkowników takich modów i innych hacków drwi z tego wszystkiego.

A bo ich GM nie zobaczy to bana nie będzie.

A bo się złapać nie dadzą.

Trzeba ludzi uświadamiać, bo mogą stracić wiele.

No i szczególnie ten Kamer Mod, który jest do dupy, na 3 kontach dostałem bana, na każdym w przeciągu 3-5 dni od używania.

Także ludzie muszą wiedzieć jak jest...

Nie umiesz go używać to dostajesz bany co 3 dni :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Ja osobiście za Kamer moda nigdy nie wyłapałem bana nawet na Wh czy nawet BS'ie chyba że stawiałem bota na 24/7 na Ravi ale tam to team ogarnia :D

Opublikowano

na cholere uswiadamiac takich ludzi ? najlepiej ich wytepic bo co to za przyjemnosc z cheatowania ? Powinna byc ogolnie dostepna lista osob co uzywaja cheatow w grach admini wszystkich gier mieli by ulatwienie w sprawdzaniu i analizowaniu ^^

Opublikowano

Ja osobiście za Kamer moda nigdy nie wyłapałem bana nawet na Wh czy nawet BS'ie chyba że stawiałem bota na 24/7 na Ravi ale tam to team ogarnia :D

On mówi akurat o serverach PL a nie priv

Tak na PL kamer mod jest do bani osobiście korzystałem tylko z FB po 3 dniach dostałem bana z automatu a jak kamer sam napisał do używania FB nie potrzebna jest Blokada HS

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

No na PL'u właśnie po 3-5 dniach od używania kamer moda od razu leci ban, bo w logach wszystko mają.
I GM tutaj zbędny, a od logów nie ma odwołania...

Opublikowano

No na PL'u właśnie po 3-5 dniach od używania kamer moda od razu leci ban, bo w logach wszystko mają.

I GM tutaj zbędny, a od logów nie ma odwołania...

Dziwne, że w m1 bot lata na rycerskim od 2 tyg na metkach xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...